Analize și opinii

Petre Caluian: ”Transsexualism, Transumanism, Postumanism, Singularitate.. The Final Countdown…”

O voi spune din capul locului, că ce urmează să citiți aici trece dincolo de tema aparentă și vizibilă a referendumului nostru și că prin demersul urmărit de această inițiativă a identității naționale, nu se aduce atingere nici conceptului de familie in acceptul universal consacrat și nici familiei monoparentale, așa cum foarte ticălos, propaganda globalistă caută să sperie oamenii mai neatenți sau insuficient informați.



Trebuie să o spunem foarte clar și fără teamă de poliția gândirii corectitudinii politice, că prin modificarea art. 48(1) din Constituție este vizată in primul rând, blocarea căsătoriei intre persoanele de același sex, pentru a nu deschide ușa adopțiilor de copii (care nu au drept de veto) de către așa-zise familii formate din persoane de același sex, sau apariției fenomenului copiilor „făcuți” în epubretă și „născuți” din inseminări artificiale și mame surogat, in „familii” LGBTQ. Atât.

Nu este o opțiune pentru o societate al cărei instinct de conservare incă mai funcționează, construirea cu bună știință a unui spațiu familial atât de deformat, incât copilul să strige după bărboșii din casă.. „mama”.

Prin această necesară modificare a Constituției, se urmărește in fond, securizarea viitorului generațiilor de mâine, a copiilor aflați in imposibilitatea de-a alege sau de a se apăra, care pot devenind altfel victime sigure și nevinovate ale acestui nou tip de război hibrid pornit impotriva umanității.

Altfel, nu se interzice homosexualitatea și nici nu se ingrădește dreptul persoanelor de același sex să-și manifeste preferințele sexuale, evident in limitele decenței publice și a regulilor societății in care ei trăiesc, la fel ca și persoanele heterosexuale.

Arătați-mi și mie unde prin referendumul ăsta se interzic drepturi consacrate de Constituție sau unde este elementul religios determinant, așa cum țipă activiștii sectelor cu transmitere sexuală?

Unde este biserica, aici implicându-se nu doar instituția bisericii dar și foarte multe asociații și fundații ori grupuri de cetățeni care ințeleg să se opună astfel noilor ideologii așa-zis progresiste, din care ofensiva sectelor LGBTQ, dimpreună cu manipularea identității individului, fac parte din construcția omului de tip nou?

Biserica s-a implicat e adevărat (printre mulți alții), dar nu ca inițiator ori organizator – aceasta fiind o inițiativă cetățeneacă, ci numai cu sprijin logistic, pentru a ajuta la strângerea de semnături și mobilizarea la vot, având infrastructura necesară, ceea ce nu transformă obligatoriu acest demers intr-unul partizan politic ori cu fundament exclusiv religios.

La fel cum s-a implicat biserica, inițiativa asta a primit sprijinul multor alte organizații civice și profesionale. Dacă să zicem, și-au oferit sprijinul apicultorii și asociația crescătorilor de albine, nu inseamnă că demersul este unul pentru salvarea albinelor sau impotriva diabeticilor.

Evident că propaganda globalistă așa-zis progresistă, stipendiată cu fonduri externe nelimitate, s-a dezlănțuit furibund. Nu este acceptabil ca România să devină exemplu de urmat, permițându-i-se ieșirea de pe orbita progresismului universal.

Problema cea mai mare cu care ne confruntăm și de care trebuie avut grijă este agresiunea ideologiilor LGBTQ, care vin la pachet cu legalizarea pedofiliei și așa-zisele teorii de gen, in care copiii, de la vârste preșcolare sunt, acolo unde societatea s-a predat și a depus armele, scoși de foarte mici din familiile lor naturale și indoctrinați in grădinițe și școli, cu teoriile aberante ale identități de gen, ținta finală fiind ștergerea totală a identității viitorului om mare.

Ștergerea identității sexuale, instinctul sexual fiind și dintre cele mai puternice, alături de eliminarea din conștiința individului a identității culturale, de rasă și nu in ultimul rând, naționale, urmată de cipare, fac parte din strategia ocultă de resetare a individualității, personalității și libertății omului nou.

Inseamnă să fim de-a dreptul sinucigași ca națiune și prin extensie ca umanitate dacă – deși vedem exact la alte state așa-zis dezvoltate care au intrat pe drumul ăsta infundant pe care se caută să fim impinși și noi, odată cu forțarea unui multiculturalism dizolvant al identității specifice spațiului geografic și cultural al individului, să primim ca pe Sfântul Graal, in orice caz fără a face tot ce se poate pentru a le repinge, noile doctrine ale unei noi și distopice ordini mondiale.

Personal nu am nicio problemă cu orientarea sexuală a nimănui, atât timp cât e liber acceptată, o păstrează intre pereții casei și nu e transformată intr-o ideologie care imi este vârâta pe gât, printr-un lobby internațional foarte puternic și cu sprijinul rețelelor globale ale unor scelerați care și-au propus să schimbe lumea după “viziunea” lor bolnavă asupra unei lumii postumaniste.

Problema este că așa-zisa revoluție sexuală vine la pachet, pe lângă exacerbarea unor grupuri sexuale care sunt folosite ca instrumente ale dislocării societăților așezate, stabile, solide, cu o suită de alte „invenții” și „inovații” sociale, la fel de „nevinovate” ca și căsătoriile gay și prozelitismul sectar LGBTQ.

Ideea este că noile tehno-ideologii au nevoie de aceste ferestre Overton, prin care, cu pipeta – dar brutal, ne sunt introduse in creiere noile „valori”, în filosofia cărora lumea viitorului trebuie să existe. Iar din schema asta nu lipsește nici transexualismul, ca uvertură a transformării ireversibile a individului căruia, inainte de cipare i-a fost ștearsă prin aceste inginerii psiho-sociale identitatea și anulate instinctele care l-au ajutat să supraviețuiească peste timpuri, dar nici faza, ce pare acum din zona SF, a transumanismului și postumanismului, sau legătura „biologică” om-mașină și controlul absolut al individului intr-o lume ce-și creează iată, in pas de defilare și parade gay, odată cu amestecarea forțată a națiilor, raselor și culturilor, a tehnologiilor cu ființele vii, genele Singularității intr-un viitor renăscut și deloc biblic, Turn Babel..

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Atat de clar si curat exprimat – multumesc!
    Imi este [putin] mai usor sa trec de aceasta trista revelatie – din neamul ortodox, o fractiune este drept-credincioasa si iubitotoare de viata.
    Majoritate este nu doar ratacita ci de-adreptul luciferiana, adica urmariotoare a Satanei.
    Nu exista justificare – ata de simplu: vrei sa fie respectata familia, asa cum Dumnezeu a creat-o sau te opui, asa cum Satana te ispiteste votand “NU” sau ne-mergand la votare?”

  • Revolutia sexuala
    Revolutia tehnologica
    Revolutia culturala
    Revolutia industriala
    Revolutia = fereastra de trecere de la o oranduire la alta, de la o ideologie la alta, de la un nivel de evolutie la alt nivel de evolutie. Incotro?
    BioTehnoLogia, cu respectarea obligatorie a proportiilor: Bio – Tehno – Logos. Lex universalis. Cale, Adevar, Viata.

  • …SE CASATORESTE ROABA LUI DUMNEZEU SOPHIE – FEMEIA ROBOT CU ROBUL LUI DUMNEZEU CYBORG – BARBATUL ROBOT…

    SINTAGMA “INTRE SOTI”, IN CONDITIILE IN CARE NU S-A VALIDAT REFERENDUMUL, AR PUTEA INSEMNA SI ASA CEVA, ADICA “INTRE ROBOTI”. Sa nu spuneti ca nu v-am atentionat.