Analize și opinii

Petre Caluian: ”Pe voi nu vă umple de furie să-i vedeți dându-vă cu tifla intorși la putere pe Turcan, Anastase, Trăilă, Roman, Boagiu, Tinel.. și restul găștii băsiste vopsită in peneliști?!”

Ca să esențializăm: nu știu alții cum sunt, dar orice ar fi eu nu pot să uit oamenii morți, la propriu, in fața spitalelor pe porțile cărora „peneliștii”, pe care Johannis vrea să ni-i impună acum prin abuz de putere la guvernare, au pus lacătele in 2010.



Și nici bebelușii arși de vii la maternitatea Giulești din cauza politicilor de austeritate și a personalului insuficient rămas după disponibilizări și inghețări de posturi ale acelorași „peneliști” care astăzi se așează mai bine in ghete pentru următorii ani de stat la putere. Dar bebeluși pentru care Johannis nu „suferă”, pentru că nu-i aduc capital de imagine.

Scuzați-mă.. dvs. puteți accepta ca ăștia in loc să fie la pușcărie, să revină la putere? Unde? In ce dimensiune și ce galaxie? Ba și incărcați de resentimente, cu foamea in gât cât Casa Poporului după atâta opoziție și cu dorință de răzbunare acumulată in cei șapte ani de stat pe tușă..

Oameni buni.. după umila mea părere, raportat strict la momentul acesta politic – deci fără a introduce alte variabile care ne-ar deturna de la scopul nostru, acceptând că suntem animați de aceleași ințelesuri asupra realității politice, cred că trebuie să lăsăm la o parte toate câte ne enervează sau nemulțumesc, nu la candidatul Dăncilă – altul nu avem și putea fi oricine (eu o preferam pe Lia Olguta Vasilescu de exemplu sau Serban Nicolae ori rebelul Plesoianu) – ci la candidatul PSD și să-l trimitem naiba la Cotroceni, numai să-i barăm odată pentru totdeauna drumul nazi-gauleiterului Johannis la un al doilea mandat și să nu-i mai vedem nici pe băsiștii ăștia reșapați care au inceput deja să prindă viață simțind din nou aer, reveniți pentru naiba știe câți ani din nou la putere pe toate palierele ei.

Vă dați seama, că ministrul Justiției propus de cașchetele instelate din spatele lui Johannis este Predoiu? Adică ACEL Predoiu care, ca ministru al Justiției in mandatele de prim-miniștrii ai lui Băsescu – Tăriceanu, Boc și MRU, a fost instrumentul docil din justiție prin care Sistemul a construit ceea ce astăzi numim „statul subteran”. Adică acea structură ocultă de putere care in 2004 a adus Securitatea la putere printr-un vot cu multe semne de intrebare și care in 2012, odată cu venirea USL la putere a fost nevoită să se retragă strategic in subteranele statului pentru a reveni acum in forță.

Deci despre ce vorbim? Despre ministrul ăla cu față de copil vinovat, in mandatul căruia și cu ajutorul maleficei Macovei, Băsescu și-a construit Puterea? Și despre același ministru ușor peltic in mandatul căruia, in complicitate dar și complementaritate cu aceeași sinistră Macovei s-a inventat și ro-gestapo și șantajul cu SIPA și prigoana impotriva celor care nu defilau cu Sistemul.

Dar și tăierile de pensi și salarii.. și morții și răniții despre care vorbeam mai devreme și renunțările de suveranitate și reprimările extrem de dure ale Jandarmeriei de sub comanda ministrului analfabet „Ingaș”, pentru că lumea se săturase de nesfârșitul șir de abuzuri și mârlănii ale lui Băsescu și ieșise in stradă la -20 de grade pentru a se opune privatizării sistemului de urgență apărat de Arafat, cu toate spumegările lui Băsescu și pe care șacalii lui Johannis au pus din nou ochii.

Pe voi nu vă umple de furie să-i vedeți dându-vă cu tifla intorși la putere pe Turcan, Anastase, Trăilă, Roman, Boagiu, Tinel.. și restul găștii băsiste vopsită in peneliști.. sau pe „monștrii sacrii” Blaga și Băsescu ascunși prin Parlamentul European?

Oameni buni.. deci ce e de făcut.. pentru că cine uită nu merită..

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Tinand cont de cat de mare e foamea de bani publici pt acesti banditi din PNL via PDL, vor urma aproape instantaneu, pe toate liniile, taieri de venituri, mariri substantiale de impozite si impunerea de noi taxe, devalizarea totala a tot ce a mai ramas institutie profitabila a statului, concomitent cu scoaterea de valize pline milioane in valuta si plasarea lor in paradisuri fiscale dupa modelul brevetat de gastile portocalii din regimul lui Basescu! Deviza acestor infractori legitimati de Securitate va fi: “dupa noi, potopul”!!

  • …uitati-va bine la fotografia de mai sus… apoi uitati-va bine si in oglinda! iar MIINE, cind jugul impilarii si asuprirea pe fata va vor coplesi, aduceti-va aminte de ”tabloul tradarii” de mai sus si de imaginea voastra in oglinda… si intrebati-va CE ATI FACUT VOI in 2019, ce faceti chiar ACUM, cind aceste lucruri incep sa se intimple… si NU VETI AVEA DREPTUL sa va mai plingeti de ceva… NICIODATA!