Analize și opinii

Petre Caluian: “Pe drumul Damascului?”

„Abominațiile petrecute la Bucuresti pe 10 august 2018 sunt proba irefutabilă a naturii totalitare a regimului PSD-ALDE-UDMR. S-au comis CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII. Conform legii, acestea sunt imprescriptibile.” […] “Regimul criminal de la Bucuresti trebuie izolat si condamnat. Bucureștiul e noul Minsk, noua Managua. Romania, un nou Belarus, o noua Nicaragua. Dragnea, Lukasenka, Ortega…” (Vladimir Tismăneanu)



„BOMBA: Jandarmeria a atacat vineri seara manifestantii din Piata Victoriei cu gaze lacrimogene clasificate international ca ARME CHiMICE! Gazele lacrimogene CS sau DM sunt considerate la nivelul ONU ca arme chimice. Clorobenziliden malononitril numit si gaz CS, este gazul folosit de către Jandarmeria Română în seara zilei de 10 august 2018 în București” (Rareș Bogdan)

Puneți acum cap la cap aceste aberații și multe altele de care presa de propagandă este plină și preluate in presa internațională și incercați să vedeți cum opinia publică internațională va vedea regimul de la București ca pe cel de la Damasc.
Odată fixată in memoria publică imaginea unui regim care iși reprimă cu brutalitate poporul, ba il și gazează, orice acțiune externă impotriva lui va fi justificată..

Privind din pespectiva asta cum construiește propaganda cazul „dictatorului” Dragnea, devine foarte clar motivul real pentru care păpușarii s-au intrebuințat să pună in scenă „revoluția” de vineri seara. Nu ocuparea Guvernului i-a interesat pe ei, știind foarte bine că având statut special, militarii care păzesc obiectivul puteau deschide chiar focul, gradual și pentru inceput cu gloanțe de cauciuc, impotriva oricărui intrus..

Nu s-a ajuns până acolo, dar nici nu ar fi fost nevoie. Deși jandarmeria a acționat strict defensiv, incasând fără să riposteze decât anemic și punctual violența dezlănțuită a unor grupuri diversioniste coordonate și trimise acolo să hărțuiască forțele de ordine, internetul a fost inundat cu imagini prin care s-ar vrea să se demonstreze represiunea brutală a unei manifestații pașnice. Planificare, organizare, executare.

De acum, „dovezile” strânse pot fi folosite pentru justificarea oricăror sancțiuni și acțiuni internaționale indreptate nu impotriva guvernului și a “dictatorului sângeros” de la București, cum cred orbiți de propagandă revoluționarii de ocazie porniți la luptă impotriva ordinii de drept, ci a României, pentru care resursele naturale au devenit, asemenea Irakului, Siriei, Libiei sau țărilor sud-americane prea slabe să și le apere, dintr-o binecuvântare de la Dumnezeu, un adevărat blestem ieșit din Iad.

Deja in plan extern niște descreierați din presa de peste ocean s-au dezlănțuit cerând sancțiuni deosebit de dure impotriva României, in timp ce in cel intern, procuratura, care alerga in 2012 țăranii pentru că au votat la referendum, vânează jandarmii care și-au făcut datoria apărând ordinea de drept, prinși la mijloc in urzeala unei lovituri de stat..

Cui prodest?

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian 

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Eheee, aici se vede superioritatea totala pe care o detine statul national, independent si suveran, in fatza unei Colonii bananiere, asa cum este cazul Romaniei de astazi! Statul independent isi tine soarta in propriile maini, in timp ce in cazul, Coloniei bananiere, strainii i-o joaca ca la ruleta!!

  • cum poate cineva sa aiba incredere intr-o justitie patronata si supervizata de straini, de ambasadele occidentale, ca actionand in interesul poporului??? e imposibil de crezut asa ceva !!!
    de aceea si atacul inversunat de acum impotriva jandarmilor dovedeste clar ca “justitia independenta” este subordonata strainilor si intereselor occidentale, si este folosita ca instrument de represiune impotriva poporului asuprit de straini !
    de aceea cine condamna pe jandarmi pentru actiunea prea decenta de pe 10 august, in raport cu violenta si ura propagata de alogeni si de cozi de topor tefelisti “onegisti” sorosisti corporatisti….de la “opinii politice” obscene la sticle incendiare pietre bate…nu poate fi decat constient sau inconstient(platit sau spalat pe creier cu “valorile” occidentului), de partea strainilor care au pus mana pe resursele tarii, pe economie, finante, paduri, pamant stramosesc !
    https://www.cotidianul.ro/documentul-lui-valcov-statul-prejudiciat-cu-2-miliarde-de-dolari/
    iata doar o mica parte din supararea strainilor, multinationalelor si corporatiilor occidentale, care scot in strada tefelisti, “onegisti” si sorosisti, pentru ca nu sant lasati sa jefuiasca in voie bogatiile tarii !!!