Analize și opinii

Petre Caluian: ”Guvernul de ocupație instalat cu japca de Johannis la Palatul Victoria anulează din titulatura Poliției Române, atribuitul identitar al uneia dintre cele mai importante instituții ale statului… român, totuși!”

După eliminarea din titulatura Ministerului Culturii și Identității Naționale a sintagmei „Identitate Națională”, rămânând numai „Ministerul Culturii” și atât, iată că guvernul de ocupație instalat cu japca de Johannis la Palatul Victoria anulează din titulatura Poliției Române atribuitul identitar al uneia dintre cele mai importante instituții ale statului… român, totuși.



Poate mai este cineva pe aici care a citit ce spun de când Jandarmeria română este atacată cu furie prin instituțiile represive ale ocupantului, tot dinspre Palatul Cotroceni:

„Atacul la Jandarmerie nu este intâmplător. Să ne gândim că in plan intern, spre deosebire de Armata Națională, care a fost dezmembrată și reorganizată ca armată NATO și pusă la dispoziția și interesul militarist al marelui hegemon, Jandarmeria Română a rămas o structură militarizată, organizată la nivel național, fiind o forță foarte puternică de luptă, bine antrenată, cu lanț de comandă ierarhic militar, care la prima vedere, nu s-a aliniat noilor comandamente trasate de sponsorii externi ai Statului Subteran, incurcând la #revoluțiamuiei, finalizarea loviturii de stat. Ori asta nu putea să rămână așa.”

Vezi textul complet AICI!

Cum nimic nu este intâmplător in aceste schimbări aparent neimportante fie ele și „doar” la nivel de simboluri ale instituțiilor statului ROMÂN, cred că trebuie să fim mult mai atenți la relația dintre aceste intervenții și incercările de destructurare a unei incă existente legături dintre stat și cetățenii săi.

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Normal ca sorosistilor din actualul Guvern de marionete al “negustorului de copii”, nu le place cuvantul roman/romana, caci ei nu vor servi niciodata interesele romanilor!

  • “Rebrănduirea” POLITIEI , MARCELINO Vela se relizeaza prin desfiintarea facaturii macheavelice a POLITIEI LOCALE. Nicaieri in lume PRIMARUL nu are politia in subordine.
    EA TREBUIE SA FIE INDEPENDENTA CA SI JUSTITIA altfel vorbim de un stat mafiotizat.
    D-le MINISTRU NU PUNE BOTU LA TOTI BORFASII CA AJUNGI MAI RAU DECAT BLONDA Dan…………
    DACA LAPTELE NU-I BUN VOI POLITRUCII OMARATI VACA IN LOC SA O TRATATI…..????