Analize și opinii

Petre Caluian: ”Deșteaptă-te, române…” (II)

Incredibil… când spun că Johannis nu mai trebuie să ajungă la Cotroceni cu un al doilea mandat, pentru că reprezintă un grav atentat la siguranța națională, poate că am fost privit cel puțin ca extravagant, dacă nu mai rău.



Scriam acum vreo săptămână (AICI) despre atacul furibund dezlănțuit de Johannis prin lacheii lui din presă și servicii impotriva Jandarmeriei și ISU, că face parte dintr-o strategie mai amplă de subminare a ultimelor două instituții integrate sistemului de siguranță națională care nu sunt incă acaparate și/sau subordonate puterilor care au ocupat România. Și că decredibilizarea, demoralizarea, demobilizarea și in final punerea lor in stare de inoperativitate sunt, fără a ne feri de cuvinte mari, atacuri directe la siguranța națională și implicit a statului român, inițiate direct de la vârful statului.

Ce citesc azi in presă, că Johannis mai dă o lovitură de măciucă incercării de stabilizare a ISU, prin respingerea proiectului de lege prin care personalul SMURD cu pregătire paramedicală, să fie preluat de la administrațiile locale și incadrat cu grade militare în Inspectoratul Situațiilor de Urgență, care este repet, integrat grație tenacității lui Arafat, in sistemul de siguranță națională. Ce ar oferi o stabilitate indiscutabilă și SMURD și personalului paramedical, ferindu-i sau făcând mult mai dificilă privatizarea sistemului. (Vezi articol AICI.)

Ei dragilor.. dacă nici astfel de exemple clare de pericol, pe care locatarul impostor de la Cotroceni il reprezintă pentru intreaga stabilitate a statului român, nu ne fac să lăsăm cele ce ne despart la o parte, ca să ne mobilizăm la vot și să dăm un șut in fund veneticilor cocoțați la cârma statului, apoi nu știu ce să mai spun..

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cu cine?? Cu astia, care suferind de sindromul Stockholm, ii ofera pe tava acestui calau al Romaniei, cel de-al doilea mandat?? Sa fim seriosi!!

  • …un sut, oriunde, implica O ACTIUNE CONCRETA, REALA… noi si actiunea concreta, reala? nu exista poanta mai buna… citeodata ne e lehamite si sa vorbim, daramite sa ACTIONAM… sa fim seriosi!