Analize și opinii

Omenirea este în linii mari pregătită să treacă de la democrația participativă la turmocrația obedientă!

1. Ce ne-a demonstrat prima fază a COVID-ului?



– Că populația lumii este în general gata să asculte de o mâna de specialiști oficiali de la OMS, a căror opinii au variat de nenumărate ori (cu mască și fără mască, cu vaccin și fără, cu sau fără hidroclorochină) precum și de ce li se cere de către stat și se justifică prin presa oficială;

– Că dacă unui agent patogen îi dai atenția cuvenită în presă, poți speria o planetă întreagă chiar dacă există mulți alți agenți patogeni care produc pagube mult mai ridicate, dar nu au parte de un PR corespunzător;

– Că dacă presa explică oamenilor cu detalii că cei ce au făcut boala COVD au suferit mult, iar unii chiar au murit, oamenii sunt tentați să creadă că cei ce au murit de SIDA, de hepatită sau de de la gripa sezonieră au murit probabil în stare de plăcere.

– Că dacă le ceri oamenilor să stea în casă, să nu mai circule, să nu își mai vadă familia, să nu mai își mărturisească credințele, în virtutea unui scop aparent nobil aceștia sunt gata să asculte fără să crâcnească.

2. Ce ne-a arătat criza George Floyd?

– Păi ne confirmă ce ne-a învățat faza I de la COVID: că oamenii sunt obedienți și conformiști. Dacă presa și corporatiille și statul ne spun că trebuie să ieșim la meeting împotriva poliției și rasismului, o facem, fără să mai ținem cont de regulile de distanțare. În mod magic, COVID-ul nu se transmite dacă meetingul este justificat social.

– Că dacă presa și politicienii ne spun că suntem rasiști sistemici, atunci suntem rasiști sistemici, chiar dacă nu știam. Până la Floyd, biata planetă habar nu avea că este rasisită. Nici măcar goarnele progresiste nu ne vorbeau despre asta, pentru că nu primiseră încă partitura. Dar de la GF încoace, știm în fine că suntem rasiști și așa vom rămâne, până când noțiunea de rasă va declarată un necuvânt.

3. Ce ne va arata faza a II de COVID (da, aceea despre care complotiști ca mine am anunțat-o încă din luna mai, dar OMS spunea că nu o să fie!)? Același lucru. Acum suntem speriați cu numărul enorm de “cazuri” noi – și nu ne mai întrebăm cum apar ele (nu cumva e pentru că se fac teste?) și nici dacă mai produc victime. Măsurile de relaxare se amână mereu și mereu, suntem pregătiți să petrecem restul vieții în “noua normalitate”.

Asta ne arată că oamenii sunt gata să înghită orice pilula li se prescrie de la centru. Chiar dacă ieri li se spunea pe dos.

Vom avea așadar în curând trei validări ale aceleiași ipoteze: că omenirea este în linii mari pregătită să treacă de la democrația participativă la turmocrația obedientă.

Calea pentru desființarea clasei politice și a ideologiilor este deschisă. Societatea poate fi condusă de acum încolo după metode corporatiste.

Nu vă mai mirați că se vorbește tot mai deschis despre pedofilie sau schimbarea sexului. Alea sunt fleacuri. Oamenii sunt gata să accepte orice, dacă presa o spune și dacă șeful o cere.

Autor: Gabriel Purcarus

Sursa: Gabriel Purcarus Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Ohoo, in realitate si mai rau! Asta, si pt ca generatia tanara(sau generatia Facebook), nu doar ca isi doreste sa poarte de bunavoie lanturile sclaviei, dar iese la manifestatii ca sa ceara obligativitatea purtarii lanturilor si pt cei care nu sunt de acord!