Analize și opinii

O emisiune care ar putea și va fi posibilă doar la Digi24: ”Moartea crăcii”

Cică Digi24 se face televiziune generalistă. Eu nu cred, dar aș avea niște idei de programe cu mare impact #pădivertisment



1.Seara, în prime time, schece și cupleturi cu Barna și Cioloș, acești Țociu și Palade ai revoltei antipenali;

2. Imediat după, dar imediat – program de romanțe în interpretarea Violetei Vijulie (la ukulele, veselul Ludovic);

3. De la ora 23.00, CTP regizează documentare horror în viu, turnate de regulă în subsolurile întortocheate ale sediului PSD central, deloc întîmplător foarte apropiat de Ambasada Federației Putin.

4. Programul matinal va fi realizat de cuplul Denise Rifai și Oreste Teodorescu, refugiați aici din infernul mediatic al mogului corupt Cosmin Gușă, care se va fi reîntors în PSD; fiindcă merită, matinalul începe la ora 02.00 și durează pînă la răgușirea irecuperabilă a fiecărui cor de fantome din bogata agendă de specialitate a lui Oreste.

5. Cosmin Prelipceanu va dispărea o vreme, dar se va întoarce pe micile ecrane după ce va filma primele șase sezoane din serialul Las Coolinți, unde va juca absolut toate personajele, inclusiv starea probabilă a vremii. Regia de platou (rece) Andrei Pleșu.

6. Părțile cu inevitabil aspect științifico-fantastic din documentarele de groază în viu marca CTP vor fi remontate și difuzate în weekend într-o emisiune ce va deveni instantaneu tradiție: Horrorcioclopedia (rubrici: gîndaci cu roată, păpuși mecanice năpîrlitoare cu coif, cum să stingi un chibrit nuclear în ureche, alimentația asociată a negustorilor de sclavi din Africa galbenă etc).

7. Duminica, de pe la zece și ceva, Greguar va detrona definitiv cea mai urmărită și longevivă emisiune a TVR (“Viața satului”) cu contra oferta editorială sub genericul de neliniștire ecologică și protecție forestieră “Moartea crăcii”.

Gata. Restul grilei – contra cost, dacă e. Dacă nu e, contra medicație.

Autor: Sorin Faur

Sursa: Sorin Faur Facebook