Analize și opinii

Mesajul excepțional al unui General al Armatei Române: ”De ce vă plângeti?! Asta ați vrut, asta aveți!”

Ați vrut o țară a procurorilor lui Lazăr și Kovesi, penali, corupți și aserviți unui președinte penal, cu salarii și pensii nesimțite de care nu se pot atinge nimeni! O aveți!

Pe de altă parte, ați vrut o Poliție și Jandarmerie slabe, timorate și fricoase în urma incidentelor din 10 august 2018, de care să vă bateți joc și să le manevrați cum vreți pentru a vă realiza interesele meschine! Le aveți!

Ați vrut o țară condusă de un președinte slugarnic, care n-a făcut nimic bun pentru români, dezbinându-i și instigându-i la ură și răutate, dar care a făcut tot ce se putea face pentru interesul și bunăstarea lui personală! Și o aveți!

Ați vrut să nu se modifice legile justiției în folosul cetățeanului pentru că trebuiau apărați magistrații puterii, așa cum v-a ordonat Macovei, Junker și Timmermans! Și ați reușit! Un militar nu poate rămâne insensibil la călcarea în picioare a tradițiilor – parte a conceptului de națiune, pe care un militar o apără!

Ați boicotat sau ați votat împotriva familiei tradiționale și a bisericii ortodoxe, militând pentru promovarea homosexualilor și lesbienelor într-o țară majoritar creștin-ortodoxă! Și ați câștigat!

Ați vrut să-l vedeți pe Dragnea la pușcărie, nu pentru motivul banal că ar fi angajat două funcționare la C.J., ci pentru că voia o justiție corectă și independența României față de multinaționalele nesătule din țară. Și ați obținut!

DACĂ AŢI VRUT TOATE ACESTEA ŞI LE-ATI ŞI OBŢINUT, ATUNCI DE CE VĂ PLÂNGEŢI?

De ce deplângeți soarta Sorinei, ”săltată de procuroarea pe care ați apărat-o și adoptată în mod straniu de niște „americani” cu interese meschine? De ce plângeți după Alexandra, fata de 15 ani ucisă cu sânge rece de criminalul din Caracal, ca urmare a incompetenței și indolenței sistemului mafiot din justiție, poliție și servicii pe care l-ați apărat, împreună cu președintele vostru?

CONCLUZIA ESTE CLARĂ: ASTA AŢI VRUT, ASTA AVEŢI.

Autor: GENERAL DE BRIGADĂ (R) DR. VASILE HERMENEANU

Sursa: Viorel Arsene Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Bibicule, te asemeni cu unul dintre acele personaje ale lui Caragiale inzestrate cu 2 neuroni , din care unul e de rezerva!

  • La REVOLUTIE cand se cerea ajutorul ARMATEI comandantii zicea ,,vedeti cum ramaneti in pana sa nu interveniti” acum nu stim ce sa alegem caci aia de atunci au imbatranit si sunt altii ce au studii pe bani si bani fac.

  • Sa nu se uite si sa nu se ierte CREZUL lui Iohannis actualul presedinte al Romanie:
    “DECAT SCLAVI LA RUSI MAI BINE SCLAVI LA AMERICANI”
    si sclavi am si ajuns!

    Iohannis pe langa cei doi la suta din PIB- impusi pentru apararea intereselor geostrategice apusene mai da doua-dupa unele surse chiar patru – miliarde de dolari pentru a cumpara armament apusean si pentru a mentine in Tara noi trupe de ocupatie cand trebuie sa RECLADEASCA ” INDUSTRIA DE APARARE” -distrusa de cei care vor acum sa ne vanda armament-SI SA REACTIVEZE ARMATA NATIONALA SI PRIN REVENIREA LA SERVICIUL MILITAR OBLIGATORIU! CU INTERZICEREA -CA IN TRECUT – STATIONARII TRUPELOR STRAINE PE PAMANT ROMANESC!

    De ani buni, la carma Romaniei se perinda “tradatorii de Tara”
    ROMANI! “SALVATI TARA”!

    Virgil Ciuca
    Bucuresti
    7 dec. 2019

  • Cred ca Transilvania a fost de fapt un cal troia. Ne-au ‘dat -o” ca , in timp ,sa ne subjuge pe toti (ceva reziduuri date rusilor si poate o ciosvarta mai consistenta americanilor).
    suntem iar la 1300 cu ungaria vraf de lance al occidentului ,pt. civilzarea valahilor.

  • Din intelepciunea românilor: ,,Încrederea e ca o foaie de hârtie. Odată ce ai mototolit-o nu va mai fi niciodată perfectă, oricât te-ai strădui s-o netezesti.” ,,Dacă incerci să repari o relatie cu acelasi om care te-a rănit, este ca si cum ai citi aceasi carte sperând să aibă alt sfârsit. ,,Cei ce rabdă jugul/Si-a trăi mai vor/Merită să-l poarte / Spre rusinea lor.” ,,Ce e viata noastră/ In sclavie oare ?/ Noapte fără stele/ Ziuă fără soare.”