Analize și opinii Cultură și Familie

Mesaj catre adolescenti

Tudor Chirila din VAMA cu un mesaj foarte special adresat tineretului din ziua de azi! Va rog sa ascultati cu atentie ce zice iar apoi dati mai departe pt a anunta toata Romania!

sursa: 2blackjack1.wordpress.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • super mesajul
    dar la titlu e un singur ‘i’ adica asa ar trebui
    hai sa si invatam ceva din mesajul asta

  • Noi nu am pierdut inca! Sa nu aruncam povara asupra generatiei viitoare,si noi sa zicem PAS. Am pierdut doar daca faptul de-a muri pe altarul patriei inseamna sa pierzi. Noi, generatia actuala, vom scrie legea cu sange in inima copiilor nostrii. Vom construi Romania Mare din pietre vii, din martiri,prin sangele legamantului, in inima celor ce vin dupa noi.
    Asa au facut fata de noi si cei ce au fost inaintea noastra si asa vom face si noi fata de cei din viitor. Aceasta e coloana infinitului.

  • Intr-adevar..un mesaj emotionant.Dar in Romania nu este suficient sa vrei..sa vrei sa o schimbi.Cred ca tocmai am ascultat cele mai hotarate cuvinte.Multumesc,Tudor Chirila.

  • Sa lasam deocamdata pe
    Dostoievski,Schopenhauer, si picturile, cu exceptia lui Eminescu.
    N-avem timp fratilor, suntem in criza de timp, eventual daca ajungem in imparatia lui Dumnezeu, pe urma avem timp dar acum nu.
    Este nevioie acum de taria de caracter a lui Constantin Brancoveanu,Mihai Viteazu,Mircea Cel Batran, Vlad Tepes, Mihai Eminescu,Horea,Closca si Crisan si multi altii din neamul nostru, avem nevoie de taria lor christica care i-a facut pe ei de neclintit si poate sa ne faca si pe noi in fata tavalugului ce va da peste noi.
    Sangele lor, a martirilor nostri, are puterea sa sfinteasca Romania in inima noastra si aceasta nu ne va da voie sa ne abatem de la calea cea dreapta si sa devenim niste apostati,instrainati, insemnati.
    Aceasta este ancora sufletului nostru in fata furtunii care vine, de asta avem nevoie acum si pe urma mai vedem daca va vrea Domnul.

  • MESAJUL ACESTA ESTE APA DE PLOAIE.ERA BINE DACA SE FACEA PUBLICAT PRIN ANII’60.PENTRU ROMANIA URMEAZA DEZMEMBRAREA DUPA CUM PRECIZA CONCETATEANUL MEU DORU DASCALU.ROMANIE NU MAI EXISTI”PACE A LA ANIMA TUA”.