Analize și opinii

Manipularea și jefuirea Neamului Românesc

Marea problemă de înțelegere a realității înconjurătoare este faptul că majoritatea românilor au căzut în capcana creată de niște minți extrem de inteligente dar malefice. Eroarea de judecată apare din felul în care este formată percepția despre cum funcționează GUVERNAREA. Fiindcă cei 99.99% își formează opiniile și modul de gândire după cum se fac niște false dezbateri la televizor. În momentul în care românul, rupt de oboseală și de stres (moment delicat în care creierul este și el obosit și partea conștientă nu mai poate să facă selecția corectă întrer ADEVĂR și MINCIUNĂ), se așează la televizor pe orice canal deschide i se explică de ce o duce rău.



Pe unele canale i se spune că comuniștii sunt de vină și se repetă acest mesaj până ajunge să fie crezut. Întreg poporul o duce rău dar în același timp românii NU POT IDENTIFICA CORECT CAUZA PENTRU CARE NIVELUL LOR DE TRAI SE DETERIOREAZĂ ÎN CONTINUU! Primul pas în înțelegerea corectă a realității de acum este CONȘTIENTIZAREA unui ADEVĂR SIMPLU: pe 17 decembrie 1989 în ROMÂNIA s-a executat O LOVITURĂ DE STAT ÎMPOTRIVA NEAMULUI ROMÂNESC! Scopul LOVITURII DE STAT nu era doar asasinarea familiei CEAUȘESCU ci GENOCIDUL NEAMULUI ROMÂNESC și acapararea integrală a bogățiilor imense existente pe teritoriul administrativ al fostei REPUBLICI SOCIALISTE ROMÂNIA!

Exterminarea poporului român este matematică: cei care au simțit moartea în aer fug pe capete în OCCIDENT. Acolo se mint pe ei că se salvează în timp ce freacă toaletele și dejecțiile pe salariul minim. Cei care au rămas au dezvoltat o ură feroce și o foame care îi ajută să-i devoreze pe ceilalți. Sunt surzi și orbi la orice sentiment de umanitate și la orice formă de empatie. CAUZA PENTRU CARE ROMÂNII TRĂIESC DIN CE ÎN CE MAI PROST ESTE SIMPLĂ: începând din 1989 li s-a FURAT LIBERTATEA ȘI AU AJUNS CAPTIVI. Inteligențele malefice care au înrobit pe români aveau deja o experiență vastă de INVADARE ȘI CUCERIRE A ALTOR POPOARE: au dezvoltat mecanisme de spălat creierele și de intoxicare psihică care fac astăzi ca românilor să li se pare normal să plătească apa dăruită de DUMNEZEU pentru toate viețuitoarele!

Cuvântul LIBERTATE li se repetă zilnic în mii de forme prin mii de mijloace! Românilor le e chiar permis să înjure pe „conducători”! ROMÂNII azi cred cu tărie că sunt liberi! EI nu mai au de 29 de ani acces liber la resursele ROMÂNIEI și la cota lor indiviză din moștenirea apărată cu jertfă de sânge de 2000 de ani.

Accesul românilor la moștenirea lor este condiționată de muncă: vrei să circuli pe drumurile publice – muncești și plătești rovignetă , carburant și asigurarea AUTO (toate firmele de asigurări ascund scheme piramidale de înșelătorie).

Vrei curent electric trebuie să muncești!

Vrei apă, muncește!

Vrei mâncare, muncește!

Vrei să dormi în patul tău, muncește!

Pentru cine muncesc românii? Dacă întrebi pe orice român pentru cine muncește răspunsurile vor fi în ordinea aceasta:

1) Pentru copii (cei mai cretini);

2) Pentru familie (adică se include și pe el – tot cretini dar mai elevați);

3) Pentru hoții de parlamentari (gradul 3 de cretinism);
4) Pentru STATUL MAFIOT (bolnavi în curs de recuperare);

Foarte puțini vor da răspunsul CORECTROMÂNII MUNCESC PENTRU CEI CARE AU ÎNROBIT ÎNTREG POPORUL LA LOVITURA DE STAT DIN 1989!

Începând din 1990, activitatea de la BNR a devenit „autonomă” și „independent” prin lege și nici o instituție cu atribuții de control al crimei organizate NU POATE CONTROLA ACTIVITATEA DE ACOLO!

BNR a devenit o filială PRIVATĂ a unei corporații cu acționariat SECRET care controlează 95% din veniturile mondiale (asta declară ei). Mascat este tot banca clanului ROTHSCHILD și e mare secret.

GUVERNUL ROMÂNIEI a devenit un guvern COLONIAL: deoarece nu mai are resurse și nici mijloace de producție îi este împosibil să AIBĂ VENITURI! Atunci pentru a plăti salariile celor 1,2 milioane de bugetari este obligat SĂ SE ÎMPRUMUTE CU CAMĂTĂ LA SINGURUL PRODUCĂTOR DE BANI AUTORIZAT! Numai că BNR și-a interzis prin LEGE creditarea STATULUI COLONIAL ROMÂN.

Atunci, se creează un mecanism de parazitare al muncii românilorBNR tipărește LEII (singurul mijloc de plată legal), încasează cam 50 de miliarde de euro anual din SENIORAJ, cumpără aur și hârtii fără valoare ale SUA, fac tot posibilul sa spolieze populatia prin cresterea ROBOR, creșterea masiva a EURO, etc. BNR, deși ar fi normal să crediteze STATUL COLONIAL ROMÂN, dă bani cu camătă la BĂNCILE COMERCIALE, iar acestea creditează cu o camătă și mai mare GUVERNUL COLONIAL, spun colonial însă toate structurile sunt penetrate de slugile elitelor globaliste care sunt infractori coordonați spre a asigura perpetuarea acestui mecanism: după ce iau banii credit, rambursează creditele anterioare, plătesc firmituri salariaților ce asigură „guvernarea” și restul îi fură, cel puțin așa a fost pana nu demult. Apoi execută silit poporul român și le mai face câte 10 km de asfalt pe care îl inaugurează cu fast drept autostradă!

După 1 an sau 2, acei 10 km se deteriorează întrucât nu s-a turnat grosimea cerută prin lege, vezi Bechtel, firma lui Rothshild sau Rockfeller care au lasat lucrarile neterminate si au fugit cu banii.

Întreg acest sistem se numește CAPITALISM. De pe urma acestui sistem sunt avantajați doar CAPITALIȘTII care sunt niște infractori lacomi și fără scrupule.

Românii sunt captivii acestui sistem și tot ce fac este să fugă acolo unde de frica clasei muncitoare, exploatatorii au stabilit ceva mai multă mămăligă în farfurii. Marea performanță a acestui sistem de exterminare în masă a fost să îi convingă să fie adversarii singurei soluții la problemele lor: RESUVERANIZAREA COMPLETĂ ca efect direct al ELIBERĂRII NAȚIONALE. Cu alte cuvinte unui bolnav de cancer i se oferă antidotul iar acesta refuză cu violență șansa supraviețuirii fiindcă așa a fost PROGRAMAT MENTAL de un dispozitiv electronic numit televizor!

În timpul în care ați parcurs acest articol au mai murit câteva mii de români! Copii, tineri, adulți, bătrîni! Au murit fiindcă refuză să își cultive propria hrană și muncesc pentru o hrană otrăvită de la supermarket! Au murit fiindcă au râs de teoriile conspirațiilor și au avut încredere în medici și chimicalele denumite medicamente!

Au murit fiindcă au avut încredere în instituțiile unui stat mafiot ce trebuiau să verifice vaccinurile și au închis ochii! Contra șpagă evident căci în capitalism PROFITUL este OBIECTIVUL! Au murit fiindcă au avut încredere în niște oameni bine îmbrăcați de la televizor, pe care nu i-au cunoscut niciodată, dar pe care i-au votat să se îmbuibe din munca lor! Au murit consumând apă de la robinet, alcool contrafăcut de la supermarket, lapte cu aracet, pâine cu DDT, salam cu E-uri, ouă cu pesticide, fructe refuzate de olandezi, nemți și francezi!

Au murit cu speranța că urmașii lor o vor duce mai bine în OCCIDENT! Au murit săraci, singuri și în mizerie! La fel vei muri și tu, române, dacă nu te trezești și nu începi să refuzi MINCIUNA DIN VIAȚA TA! Da, toată viața ta e o minciună! Nu ești frumos și nici liber! Nu ești bogat (deși ești coproprietar dintr-o națiune extrem de boagtă) și nu vei fii niciodată! Nu valorezi nimic pentru nimeni! Așa că ar fi bine să te privești cum ești ca să începi să valorezi ceva pentru tine! Iar dacă ai început să valorezi ceva pentru tine însuți, atunci vinde-ți pielea scump, mai scump decât face! Fă-l pe ăla de-ți vrea piele să o dea și pe mă-sa pentru pielea ta! Altfel ești mort!

Autor: Luci Lucescu, Londra

Sursa: Justitiarul.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Clar ca lumina zilei.
    Din 17 decembrie 1989 supravietuim intr-un film malefic. Inainte de aceasta data, am trait intr-un film cu un altfel de scenariu ce cuprindea, experimental, o perioada socialista: de constructie si reconstructie, formare profesionala in pace si armonie sociala extrem de bine mentinuta si monitorizata, context fructificat din pdv strategic la niv global. De acum in viitor…?!… stam cu gura cascata la actiunile “exit” ale statelor MB.UE satisfacute de maniera in care s-a derulat Planul de 30 de ani pe spatele, resursele tarilor mici printre care si Romania, care in fruntea consiliului Ue ramane sa plateasca contributia, spezele, oalele sparte in timp ce alte state isi fac bagajele cu “sacii in caruta”. Asa ceva… atata inconstienta… nu-mi pot imagina, pe bune…

  • din respect pt informarea corecta a opiniei publice articolul trebuie mediatizat, in caz contrar devenim complici la destructurarea si extinctia civilizatiei umane pe Terra. Ne indobitocim, zoombizam, devenim pericol extraplanetar, galactic.

  • MUNCIM PENTRU CLANURILE ROTHSCHILD SI PENTRU ROCKFELLER, proprietarii planetei Pamant?! La slujirea astora se rezuma traiul vietii pe planeta Pamant…?! demential!
    Referendum planetar. Daca mai suntem sau nu de acord sa-i recunoastem drept stapani. Doamne ajuta sa ne limpezim mintile!

  • cale
    adevar
    viata

    Sensul Vietii rezida in actul trairii pe Cale in Adevar, or ce se intampla la ora actuala pe planeta, cu precadere de la momentul istoric 9/11 este cosmar curat.