Analize și opinii

Luminița Arhire: ”VICTIMELE PANDEMIEI: SALVAȚI-L PE SOLDATUL CHIRILĂ!”

Cetățeni, să-l anunțe cineva pe Chirilă că s-au deschis frizeriile… și că se execută și coafuri tip „palmier”, tip „creastă de val” și tip „moț în frunte”, de-alea de-i plac lui… altfel, consecințele vor fi ireparabile.



El, ca un adevărat cetățean planetar, s-a conformat, săracuʹ, și-a stat acasă, a compus -la fel ca toată lumea bună din showbiz- și-un cântec de pandemie, foarte frumos și mobilizator cu titlul „E ȘI TREABA MEA” în care ne zice: „Prins în celula mea/ Simt că-nvăţ ceva/ E şi treaba mea/ Lumea asta a ta/ Că de la alţii fur/ Când nu mă uit în jur”… Adică și-a făcut datoria!

Dar, cu toate aceste manifestări sensibile, dacă ne uităm mai atent cum apare dânsul în intervențiile self-filmate de curând, e clar că trebuie să luăm măsuri de îndată, înainte ca în coama sa bogată să-și mute domiciliul limacși violeți și unele lepidoptere de șifonier, cu larve veșnic înfometate și foșgăitoare. Ultima sa producție selfică și autoreflexivă, cu părul vâlvoi și barba în diluviu, este în apărarea Bacalaureatului și zău că în această privință sunt de acord cu el, mai puțin cu concluzia că renunțarea la examenul de maturitate de anul acesta ar însemna: „…domnia totală a incompetenței și, sincer, cred că marele beneficiar este PESEDEUL, pentru că ei sunt bucuroși întotdeauna ca votanții lor să fie din ce în ce mai needucați și din ce în ce mai proști.” Cum zisăși, Chirilă? Că toți adolescenții ăia cu coșuri pe obraz care sunt înscriși în MIȘCAREA ELEVILOR sunt viitorii votanți PESEDE? În timp ce premianții, academicienii și culții-n cap vor vota în continuare cu elevatul PENELEU, cu virginul USEREU și cu PEMEPEUL luʹ anticomunistul Petrov?

Spuneți-i voi, cetățeni, să se tundă, că poate din pricina bogaților arbuști capilari nu-și mai vede pădurea.

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Perioada Covidului a fost tare nasoala pt sobolanul asta progresist! Fara desfraul, perversiunile si betia din Vama,  iarba putina sau deloc, fiind greu de procurat,  sevraj la maxim… e tot mai anevoios sa #rezisti astfel!  Probabil ca doar banii ProTV-ului il mai scot din starea asta,  maniaco-depresiva!