Analize și opinii

Luminița Arhire: ”FĂRĂ IMPLICARE POLITICĂ”

MOTTO: ”Ideea că ai putea să nu te duci la vot pentru mine este o monstruozitate, pentru că dacă este vorba de niște oameni care nu sunt în stare să înțeleagă ce este votul, e într-adevăr o mare problemă de nivel cultural a României, dar dacă niște oameni care au terminat niște școli, care înțeleg și cărora efectiv nu le pasă de soarta țării lor, de soarta generațiilor viitoare ale poporului lor, asta mi se pare de neiertat (…) Din punctul meu de vedere, mi se pare nu doar o vină, nu doar o prostie, ci chiar mai mult, aproape o crimă” (Ana Blandiana, RFI.ro, 14 mai 2019)



Ați auzit, cetățeni simpatizanți ai PSD+ALDE? Pentru voi este mesajul! Voi sunteți ăia care „…au terminat niște școli, care înțeleg”… Nu fiți criminali! Mergeți la vot! Doamna Blandiana vă invită să votați pe 26 mai pentru ceea ce înseamnă soarta țării voastre și soarta generațiilor viitoare ale poporului vostru. Deci, numai la europarlamentare. Să nu vă pună dracuʹ să votați și la referendum, răspunzând celor două… trei… patru… întrebări pe care președintele nu le poate reține nicicum, că alea nu e pentru „soarta țării voastre”. Alea e așa… doar ca să-l mai vedem pe Klaus din când în când cum se face de bășcălie groasă, la Cotroceni, cu steagurile-n spate, dând declarații de presă. Și să ne râdem, dacă ne mai țin curelele. Să ne râdem amintindu-ne că pentru a alege AȘA CEVA cetățenii nervoși s-au călcat pe bătături înghesuindu-se la vot pe 17 noiembrie 2014, în timp ce Lucian Mândruță, aflat în străinătate, făcea un du-te-vino emoționant, cu bicicleta, între insuficientele secții de votare pentru diaspora.

Vedeți, dragi votanți PSD+ALDE, să nu ratați cumva pe 19 mai 2019 și mitingul din Piața Victoriei, miting la care, ne informează BUGETUL.ro, „…vor urca pe scenă personalități din diferite domenii, FĂRĂ IMPLICARE POLITICĂ . Printre cei care vor transmite pe scenă un mesaj de mobilizare la vot sunt filosoful Mihai Șora, artistul Tudor Chirilă, actorii Marius Manole și Mihai Călin, jurnalistul Moise Guran, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu de la Dăruiește Viața…În cadrul manifestației va avea loc un concert, cu trupele Vama, Omul cu șobolani, Taxi și Emil.”

Deci, CURAT FĂRĂ IMPLICARE POLITICĂ, coane Fănică! Adică, să vă traduc… cam cât de „apolitici” sunt ăștia:

Tudor Chirilă, FĂRĂ IMPLICARE POLITICĂ: „…Păi da, dar asta înseamnă şi echivalează cu faptul că acest partid numit PSD îşi doreşte foarte mult sau şi-ar dori, dacă se poate, să iasă din Europa. De fapt, ei nu-şi doresc să iasă din Europa, ci doar îşi doresc să poată să trăiască în Europa dar aşa cum vor muşchiuleţii lor de infractori, cu legile justiţiei modificate, cu închisoare acasă. Să trăiască după bunul lor plac în lipsă de respect faţă de lege, în lipsă de respect faţă de cetăţean, fără niciun fel de construcţie – nu mai vorbim de spitale, de autostrăzi –, fără niciun pic de iubire faţă de ţara asta în care până la urmă şi ei trăiesc. Ei vor să trăiască precum o mafie, o oligarhie şi cine nu e cu ei să nu mai trăiască. (…) O mână de infracturi îşi doreşte să trăiască şi să beneficieze de Europa ca şi cum nu ar fi în Europa“( ADEVĂRUL.ro, 15 noiembrie 2018)

TAXI, cu Dan Teodorescu, tot FĂRĂ IMPLICARE POLITICĂ: „Fu**-ţi morţii mă-tii de PSD! Cum, mă, să treci contribuţiile de la angajat la angajator şi să spui că o să fie bine? (…) Noi suntem aici datorită lui fu**-i! Părinţii noştri s-au fu**t şi asta este foarte bine. Partea proastă este că şi părinţii altora s-au fu**t şi uite aşa au apărut Liviu Dragnea, Şerban Nicolae, Lia Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu, Dănuţ Andruşcă Doamne fereşte, Petre Daea Doamne fereşte de două ori, Viorica Dăncilă Doamne fereşte întruna, în continuu practic!” ( Dan Teodorescu, un discurs apolitic, într-o cafenea)

Mihai Șora, de asemenea FĂRĂ IMPLICARE POLITICĂ: “PSD nu funcționează ca un partid politic, ci ca un grup infracțional organizat (la centru și în teritoriu), un grup pus pe căpătuială, pe tâlhărirea unei țări întregi, iar cei care continuă să susțină acest «partid» sunt -de facto- complici cu prăduitorii României și se fac vinovați de jaful și de netrebniciile care îi definesc: în Justiție, Învățământ, Sănătate, Economie, Agricultură – peste tot unde este rost de mistificat, de sluțit și prăduit”.( HOT NEWS.ro, 21 ianuarie 2019)

Marius Manole, evident FĂRĂ IMPLICARE POLITICĂ : „M-am gândit foarte serios şi mi-am dat seama că, în timpul regimului Băsescu, lucrurile erau mult mai echilibrate politic. Nu era atâta prostie, oamenii erau mai învăţaţi, în PSD-ul trecut parcă se vorbea corect limba română. Acum mi se pare că a ajuns cuţitul la os şi nu e doar grav, e periculos! Dacă îi lăsăm acestui guvern o portiţă să se instaleze acum în România, ţara nu mai are nici o şansă. Plecăm din UE şi ne întoarcem de unde am venit.”

Deci toți imaculații ăștia din punct de vedere politic vă vor ține niște discursuri TOTAL NEIMPLICATE POLITIC, doar așa, ca să vă facă un bine, și să vedeți și voi, cetățeni, cu ce se mai ocupă societatea civilă… O să lăcrimați mult, prieteni… de-atâta bunătate și devotament social… Iar la final vă va încânta OMUL CU ȘOBOLANI cu o piesă superbă, de impact și cu versuri minunate, capodopera „IA-TE DE PE JOS”:

„Mă duc să mă p*ș/O babă se uită pe geam, la mine, pe furiș/Mă duc să mă p*ș/ M-arunc de pe bloc/Mi-e teamă să nu cad în cot/ și să mi-l disloc/Mă doare în cot!/Mă iau de pe jos/ Ajută-mă să îți fiu de folos:/Ia-mă de pe jos!/Ia-mă de pe jos/ Mă las de fumat/Prietenii mei îmi spun că sunt de rahat/Părinții îmi spun c-o să m-adun de pe drum de la atâta fum/Am început să cred că viața nu mai e deloc o fată toantă/O poantă/Ia-te de pe jos/Înainte să te calce-n picioare/Lasă, că ma fac eu mare/Și o să vă calc pe toți în picioare!”

Cum vă spuneam, un final apoteotic și TOTAL NEIMPLICAT POLITIC, din moment ce a mers foarte bine și la mitingul USR+PLUS, de la Cluj!

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • E tot mai nasol in perioada asta, pt sobolanii asta progresisti!
    Fara desfraul, perversiunile si betia din cluburi, vara, “iarba” mai putina, sevraj la greu…, astfel e tot mai anevoios sa #rezisti, asa ca au nevoie de astfel de manifestari, pe cat de inutile, pe atat de idioate si revansarde! Probabil ca doar banii progresistilor-globalisti externi ii mai anima si ii mai scot din starea lor, maniaco-depresiva-anarhica!!