Analize și opinii

Luminița Arhire: ”ADEVĂRAȚII PENELIȘTI SUNT PEDELIȘTII!”

MOTTO: „În Partidul Național Liberal încep să se contureze tabere anti-Orban. Vicepremierul Raluca Turcan este nemulţumită că are o funcţie mai mult decorativă în Executiv şi că premierul nu o mai consultă pe temele importante… Mai mult, Raluca Turcan ar vrea să reactiveze vechii PDL-işti printre care Vasile Blaga, Gheorghe Falcă sau Mircea Hava. Potrivit unor surse liberale, Turcan susține că Orban (…) nu o mai consultă pe temele importante, deși deține funcția de vicepremier în Guvern.” (ANTENA 3.ro, 14 ianuarie 2020)



Da, da, da! Vreau o schimbare calitativă a PENELEULUI viselor noastre… vreau ca Raluca Turcan, fermecătoarea, să preia frâiele partidului. Ea nu este utilizată eficient. Ea poate mai mult. Ea este mai înaltă, mai capabilă, cu pomeții mai ridicați… și mult mai carismatică decât Sică. Iar eu pe mâna ei, lipită de claviculă în momentele esențiale, aș merge. Are și dreptate când se supără că foștii pedeliști nu sunt promovați suficient, căci nu există cetățeni mai atașați valorilor liberale decât pedeliștii.

De aceea și spun că în timp ce Klaus eliminează , microfonează și sertarizează, cu atenție și îngrijorare, Turcan și numai Turcan propaghează fără odihnă.

Așadar, inițializați fără frică, dragi liberali pedeliști! Forța Turcan fie cu voi!

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire FAcebook