Analize și opinii

Liviu Pleșoianu: ”Klemm este Guvernatorul coloniei România!”

Ambasadorul SUA la București s-a revărsat atât de mult peste matca sa diplomatică încât mă văd nevoit să solicit din nou măsuri imediate împotriva inundației! Dacă ne respecăm pe noi înșine și dacă noțiunea de stat suveran și independent mai are vreo însemnătate, atunci avem obligația să REACȚIONĂM, atât la nivel instituțional, cât și la nivel cetățenesc!



…Și nu, domnul Klemm nici nu trăiește într-un Univers paralel, nici nu e “prost informat”. Domnul Klemm știe exact care este situația REALĂ din România. La fel de bine cum știe și Iohannis. Știu amândoi că România e capturată de o entitate metastatală, știu amândoi că România e condusă de fapt de un Stat Paralel, nevotat de nimeni și care nu reprezintă pe nimeni. Știu amândoi, pentru că sunt parte din el amândoi! Iohannis e Președintele Statului Paralel, iar Klemm e Ambasadorul SUA în acest stat paralel. Cu România nu au absolut nicio legătură niciunul dintre ei.

Dacă nu o spune deschis niciun demnitar, o spun eu: SUA sunt implicate în cel mai înalt grad în crearea a ceea ce eu numesc Noua Securitate! Cu ajutorul lui Băsescu (despre care știm ce satisfacție zicea că-i aduce “Marelui Licurici”), apoi cu ajutorul lui Iohannis (care spunea dezinvolt, de Ziua Unirii, că e în regulă să fie “slugă la americani”), SUA au transformat România în “Statul 51”, un stat american colonie, unde fac absolut tot ce poftesc. La momentul când scriu aceste cuvinte, noi NU suntem în mod real un stat independent și suveran. Am putea deveni, sărbătorind anul viitor Centenarul Marii Uniri. Sau am putea alege să sărbătorim anul Marii Uniri cu SUA, devenind oficial unul dintre statele unite americane.

Dacă vom continua să tolerăm atitudinea asta de stăpân de sclavi pe plantație, atunci ne vom merita soarta! Dacă nu suntem niște râme lipsite de coloană vertebrală, atunci vom reacționa la nivel instituțional și cetățenesc.

Mă încăpățânez să spun: fie să FIM!

P.S. Ați terminat de fumat trabucul, domnule ministru de Externe? Să-l savurați cu plăcere! Nu vreau să vă deranjez cu nimicuri..

Autor: Liviu Pleșoianu

Sursa: Liviu Pleșoianu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Toamna se culeg roadele, explodeaza preturile, cresc dobanzile, intensifica fenomenele meteo extreme, incendiile, se tes strategii, desfasoara operatiuni, evaluari, numara bobocii, zilele omului. Incendiul de la “Colectiv” a generat o lovitura de stat soldata cu instalarea unui guvern tehnocrat. Alte incendii: incendiul de la Bamboo, incendiul de la Depozitul ce detinea Arhiva unor companii bancare, de asigurari etc. Incendiul de la azilul de batrani din capitala, temperaturi sub zero grade in Suveava. Inca o ancheta care constata vinovatia unor patroni responsabili de ingrijirea unor bolanavi imobilizati. Cata inconstienta sa-ti asumi riscul de a desfasura o activitate medicala fara autorizatie ISU! Cu sau fara avize, incendiul a cauzat victime, iar la fata locului a fost prezent ca de fiecare data, Raed Arafat, de data aceasta in echipament de protectie, ceea ce in mod cert ii va aduce multe puncte in sondaje. Un medic sirian in mijlocul flacarilor!
    Autorizatia domnului Klemm e in termen de valabilitate?!

  • Mai vinovati si mai nocivi decat aceasta Clema sau Agrafa jidovita si infecta sunt Iudele si slugoii de la conducerea tarii, care ne mint intruna ca ei au semnat cu SUA un Parteneriat strategic, cand in realitate, si-au pus semnaturile pe un tratat de Iobagie strategica, cu gandul ca americanii le vor pazi pe generatii intregi, burtile si conturile , ca ei sa-si ia in liniste „ furtișagul cel de toate zilele”.