Analize și opinii

Liviu Pleșoianu: Führer-e? #DEMISIA ta „ruckzuck”!

Führer-e? După ieșirile tale în decor de ieri și de azi, ca să te citez, se impune să demisionezi „ruckzuck”, adică urgent! Ești un real pericol la adresa sănătății acestei țări! În primul rând, pentru că e a „n”-a oară când calci în picioare Constituția României. Unde, la ce articol scrie că Președintelui îi revine rolul de a oferi „încredere” unui guvern!? Domnu’ Werner, domnu’ biciclist, Guvernul este învestit (nu „investit”, cum spuneai tu mai devreme) ca urmare a unui VOT de încredere oferit de o majoritate parlamentară! Și tot doar o majoritate parlamentară poate retrage ÎNCREDEREA oferită unui guvern votând o moțiune de cenzură. Cu alte cuvinte, tălică n-ai cum să retragi încrederea unui guvern nici dacă te dai cu bicla antigravitațional, pe tavan, la Cotroceni! …Adică acolo unde nu te califici deloc să mai stai!



Nu e nimic mai penibil decât să te vedem pozând brusc în „mediator”, în condițiile în care ai călcat în picioare articolul 80, alineatul 2 din Constituția României (acela care te obligă să fii mediator), în momentul în care ai ieșit pe „ștrase” cu geaca ta roșie!

Nu e nimic mai oribil decât să te auzim vorbind despre „decizii ale Curții Constituționale”, în condițiile în care, oprind procedura de revocare a #SUFRAGERISTEI, ai călcat în picioare o serie de Decizii CCR date tocmai împotriva respectivei dudui abuzive!

Nu e nimic mai odios decât să asculți un neamț care scrâșnește din dinți în timp ce acuză „înțelegeri secrete cu… evreii”. Cu atât mai mult cu cât, Führer-e, ai fost președinte al FDGR, continuator al Grupului Etnic German (organizație nazistă)!

Nu e nimic mai periculos pentru securitatea națională decât să te avem în funcție în calitatea ta reală de Președinte al Noii Securități! Funcția ta reală e limpede pentru toți cei care te văd cum te plimbi brambura prin oraș și prin lumea largă în condițiile în care ne spui direct că „nu te interesează” scandalurile din Justiție, abuzurile inimaginabile de la Unitatea de Paraditori de Elită Haules-DNA Ploiești, protocoalele Noii Securități.

Am spus-o încă din decembrie 2016 (dar din păcate nu m-a ascultat nimeni atunci) – „Dacă acest ins rămâne pe funcție, se va asigura că nu mai rămâne piatră pe piatră pe aici”. Și EXACT așa a fost, Führer-e!

E limpede că ești disperat, e clar că știi că ai șanse minime să mai prinzi un mandat la Cotroceni. Și atunci ești capabil să rupi până și lacătele Iadului dacă asta te ajută! Și faci asta în Anul Centenarului!

Anul Centenarului trebuia să fie anul în care să dăm mână cu mână și să pornim a lucra împreună pentru ca țara noastră să conteze mai întâi față de ea însăși și mai apoi față de celelalte țări. Cu un Dezbinator Național ca tine, acest lucru este însă aproape imposibil. Din acest motiv, consider că nu ești apt pentru a mai ocupa funcția de Președinte al României. E cazul să demisionezi urgent!

Führer-e? #DEMISIA ta „ruckzuck”!

Autor: Liviu Pleșoianu

Sursa: Liviu Pleșoianu