Analize și opinii

Klemm, întoarce-te! Hai mă, că am glumit…

Să îl auzi pe proaspătul ambasador al SUA lăudând prestația lui Iohannis&Ludovic, priceless. Spunând că de ei are “democrasi” nevoie. Te uiți în urmă și ți se face dor de foștii ocupanți ai scaunului.



Aud că a Germaniei Coană Mare tocmai ce vrea sa decreteze alegerile dintr-un land ca “incorecte politic”, că nu conduce cine trebuie. Vi se pare cunoscut?

Aproape toate Universitățile Britanice intră în grevă. Că personalul tocmai a fost anunțat de fondurile de pensii la care cotizează obligat forțat (private binențeles) nu le mai pot garanta…pensia. Și dacă vor garanții de Stat să mai plătească 8% din venituri. Politica Thatcher pe care noi ne-o dorim fierbinte (privatizarea a orice, oricum și lichidarea industriilor grele&minerit) duce în fundături de genul ăsta. A, stai…noi ne-am lichidat benevol industria grea și mineritul. Și milităm în stradă pentru dreptul unor privați de a ne da niste bani undeva la Calendele Grecești.

Multe școli de arhitectură din Franța intră în grevă pentru motive asemănătoare. Franța e semiblocată dar nu auziți nimic la știri, nu?

Stați liniștiți, PNL poate comite orice act, orice măsură, oricât de nedemocratică, Ordinul e Ordin. Liniște. Intrați în “bulele” de dreapta. Se discută despre festivalul San Remo.

PSD o să salveze situația. Am încredere în preaînțeleapta noastră Conducere. Sunt sigur că lapte și miere se vor revărsa pe străzile patriei.

Lipitori de afișe. Asta suntem. Și restul de 66%.

Autor: Vasile Suhov

Sursa: Vasile Suhov Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Ai zice ca vorbele de lauda la adresa Plavanului si a “cascadorilor rasului” din subordinea sa vin din gura lui Klemma, dar de fapt sunt ale “omului de zahar”, venit in Romania sa slujeasca politicii lui Trump, dar el se pare ca slujeste, ca si coetnicul lui, tot Deep State-ul american!