Analize și opinii

Klaus Iohannis strigă: niște penali vor răul DNA-ului și Zeiței Dreptății Kovesi!

Conferinta de presa a Presedintelui Iohannis a fost un atac la adresa democratiei si statului de drept. Mesajul a fost unul singur: Eu, Iohannis, o sustin pe Kovesi – PUNCT! Nu conteaza ca la DNA se falsifica probe, ca sunt distrusi oameni nevinovati, ca drepturile si liberatile cetatenilor sunt calcate in picioare de o organizatie tip Gestapo si KGB. Fara niciun argument, Iohannis spune: ASA VREAU EU! Delir!



L-au intrebat jurnalistii: ce inseamna penali? N-a raspuns! Cum si-a exercitat obligatiile constitutionale de mediatori intre institutiile statului si intre institutii si societate? Niciun raspuns! Cum comenteaza inregistrarile si probele iesite in spatiul public? Raspunsul de cosmar: nu le-am vazut, nu ma intereseaza, nici nu e nevoie sa stiu de ele!

Ce comentarii sa mai facem? Niciunul!

Ceea ce as vrea sa adaug: penalii, si ei, cum or fi – suspecti, inculpati, condamnati -, SUNT SI EI CETATENI AI ROMANIEI! Chiar si in puscarii stau tot cetateni, CARE AU SI EI DREPTURILE LOR, GARANTATE DE CONSTITUTIE! Adica: daca un penal, un condamnat, este torturat, este santajat sa faca lucruri ilegale (falsificare de probe), ARE DREPTURILE LUI, NU INCETEAZA A FI CETATEAN! Presedintele Klaus Iohannis ESTE PRESEDINTELE SI ACESTOR PENALI, CONDAMNATI, AMARATI, CU DREPTURILE LOR, care, dupa ce-si ispasesc vreo pedeapsa (in cadrul legal), urmeaza sa se intoarca la familiile lor si sa se reintegreze in societate, iar nu sunt dusi in camere de gazare!

Klaus Iohannis, la umar cu Codruta Kovesi, intr-un mecanism arbitrar, le retrage dreptul de a fi cetateni unor persoane, degradandu-i la STATUTUL DE ANIMALE! Cei pe care ei ii numesc penali – unii dintre ei necondamnati, prin urmare benficiind de prezumtia de nevinovatie -, devin NISTE ANIMALE, CARE TREBUIE UCISE CU PIETRE! Acestia devin buni numai daca FAC DENUNTURI CONVENABILE STAPANILOR DE SCLAVI, PENTRU A-I FACE SI PE ALTII PENALI! Tare, nu-i asa?

Teribil este ca multi romani aplauda calcarea in picioare a democratiei si comportamentul acesta tipic nazist, prin care unii oameni – indiferent de functiile lor – ii considera pe altii SUBOAMENI! Teribil, bestiile se bucura mereu cand vad sange!

Autor: Aurelian Pavelescu

Sursa: Aurelian Pavelescu

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Omul face ce stie el mai bine: sa linga pe toate partile, bucile stapanilor si protectorilor sai! Doar ca la Kovesi, tinand cont de dimensiuni, va avea cam mult de lucru!