Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Un izvor de corupţie: Statul Paralel şi Academia SRI”

Care este diferenţa dintre procurorul DNA Mircea Negulescu alias Portocală, care a presat-o pe o deputata PSD să întreţină relaţii intime prin şantaj, ameninţand libertatea celor din familia ei, şi obezul Harvey Weinstein, unul dintre cei mai mari producători de la Hollywood şi un infect obsedat sexual, un violator care scotea din industria filmului actriţele care nu-i cedau?



Aţi auzit de vreun scandal în publicul feminist local pe tema asta, sau ce aparţine de “ciuma roşie” poate fi hărţuit sexual fără probleme de libidinosii din DNA? Mai nimic.

Alt caz: Generalul Constantin Onisor, coordonator de doctorate la Academia SRI (inclusiv al Cavalerului de Malta Florin Secureanu, fostul manager de la spitalul Malaxa, acuzat de fraude imense in beneficiul fraţilor), a ajuns în “prestigioasa” instituţie de învăţământ academic a serviciilor după ce a fost dat afară din Garnizoana Piteşti pentru hărţuire sexuală asupra mai multor subordonate.

Fostul ministru al Finanţelor, acoperitul Eugen Teodorovici de la PSD, un fan al poliţiei politice a DNA şi cel care a intenţionat să pună impozite pe lumânările Bisericii Ortodoxe (există o conivenţă majoră între serviciile puse la cheremul “elitelor” corporatocrate şi politicile anti-bisericeşti), a primit o diplomă de la Academia SRI, fără să fi fost prezent la cursuri.

Traian Băsescu a creat un Stat Paralel prin cei doi oameni de casă la acea vreme (tandemul Coldea – Koveşi), fără precedent în lumea civilizată. Reţeaua cuprinde acoperiţi din justiţie, mass media şi politică – inclusiv premierul Tudose, cel care schimbă miniştri la îndemnul Bruxellului cu sprijinul DNA, la rândul lui un alt plagiator dovedit al Academiei SRI.

Revenind la Kovesi. Ieri, invitată fiind în Parlamentul European, a fost în sfârşit întrebată de către un membru al comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile din 2009, deputatul Liviu Pleşoianu, (pentru cei care nu ştiu, şefa DNA a sfidat instituţia Parlamentului şi a refuzat să vină în faţa comisiei ca să răspundă la întrebări, călcând în picioare inclusiv o dispoziţie a CCR pe această temă): “Ca procuror general al României în 2009, ce aţi căutat, ce aţi făcut în seara alegerilor prezidenţiale acasă la un om politic, alături de alţi oameni politici şi alături de şefii SRI? Şi, de asemenea, de ce în 2014 aţi minţit poporul român când aţi spus că dumneavoastră niciodată nu v-aţi întâlnit cu un politician în timpul liber”. A bălmăjit-o, ca de obicei.

Omul politic în casa căruia a fost prezentă Codruţa Kovesi în seara alegerilor prezidenţiale este nimeni altul decât Gabriel

Oprea, generalul pe care acelaşi Traian Băsescu l-a mângâiat pe umăr cu patru stele, pe timp de pace.
Poreclit “Generalul Izmană”, acesta a fost coordonatorul doctoratelor false date pe bandă rulantă în Academia SRI şi cel care nici măcar nu a oprit ca să se dea jos din maşină când un poliţist din escorta lui, pe care o folosea inclusiv când mergea cu amanta la restaurant, a murit într-un teribil accident.

Epilog:  După ce a fost retras din funcţia de şef executiv al SRI, în urma dezvăluirilor de corupţie ale acoperitului Ghiţă, care era omul prin care serviciile secrete derulau afaceri, gen. Coldea a fost pus profesor de… etică.

Evident, chiar la Academia SRI.

Autor: Iulian Capsali

sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Capcana!

    Reforma institutionala.

    Doctoratele dovedit plagiate, anulate cu restituirea c/val. indemnizatiilor, rentelor obtinute prin frauda, la BUGETUL STATULUI in scopul sustinerii financiare a batranilor aflati in situatia de a nu mai “prinde” sfanta si binecuvantata pensie majorata. Cu tot respectul si fara suparare. Executarea!