Analize și opinii

Iulian Capsali: “Ultima zi antinațională”

Nu știu să mai fi avut sentimentul, după revolta din 1989, că Ziua Națională este un eveniment caduc.



Anul trecut, la 100 de ani de la Marea Unire, rectorul celei mai corupte instituții de învățământ din România, Academia SRI, unde toți semidocții își fac “doctorate” cu xeroxul, un individ care se remarcă prin capul cărnos poziționat între două urechi lubrice, a sugerat că Centenarul a fost ținut sub capac ca nu care cumva să înceapă să se trezească energiile naționale.

Semnalul că Securitatea globalistă este principalul inamic al Statului național a fost, în acea clipă, cât se poate de limpede.

Pentru această larvă de beci umed, care eclozează an de an generații de adversari ai Țării, Rusia instrumentalizează cele mai importante teme societale, “fie cea cu naționalismul, fie cu familia tradițională, fie cea cu creștinism versus occidentalism. Ea le folosește în favoarea sa”. Am încheiat citatul.

Este tema predilectă a “conservelor” din presă: ILD-ul lui Tismăneanu, Newsweek-ul lui Borcan, Pravda traficantului de copii Burci șamd, dar și a unui apendice al Academiei Române (LARICS), influențat de unul care are dungaciul de la caschetă vizibil pe circumferință, “laborator de analiză” în care veșnicul prost Mîndruță, pupilul lui Silviu Brucan, este vedetă.

Să ne reamintim între timp de legătura directă dintre bursierul Hellvig și Societatea Deschisă a lui Soros, ale cărei percepte le-a expus chiar la investitura sa ca șef al SRI.

România este totalmente capturată de forțele cele mai antinaționale și anticreștine din istoria ei modernă, similare întru totul anilor de bolșevizare a instituțiilor statului, a politicii, a Justiției, a Istoriei, a Culturii Naționale, epoca în care vedeta #rezist Șora se întorcea în țară ca să fie asistentul, la Externe, al asasinei Ana Pauker.

De altfel, bunicul bolșevico-globalist nu face decât să deseneze pe nisipul istoriei cercul în care curge captivă toată seva, toată energia vitală a neamului românesc.

Așadar, ce avem de sărbătorit mâine?

O țară în care o marionetă neghioabă ridică în grad zeci de generali cu nume conspirat, în care decorează serviciile și Armata, ca să fie la rândul lui decorat de acestea a doua zi, într-un ping-pong instituțional insalubru, asta la doar câteva zile după o mascaradă a alegerilor prezidențiale?

O istorie pervertită ideologic de vedeta Humanitas, turnătorul securist Boia, acest nou Roller al Revoluției Globaliste, în care studiul trecutului în școală a devenit un joc tabloid de-a “recunoașteți vedeta”?

Omagiem o șapcă de zeci de miliarde de euro, categoric cea mai scumpă șapcă din istoria umanității?

Ne arătăm recunoștința față de prezidiul format din rozătoarele care toacă cotoarele Constituției, în care Articolul 1 – “România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil” – devine, pe zi ce trece, o idee vetustă, periculoasă, indezirabilă Noii Ordini Mondiale? Față de o clasă politică desființată de securiști?

Români, recuperați-vă Țara! Altfel nu veți mai avea ce sărbători într-un timp supt vertiginos în gura unui canal care nu are memorie!

Faceți din 1 Decembrie 2019 ultima zi antinațională a acestui grup de trădători de elită ai Țării!

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook