Analize și opinii

Iulian Capsali: ”TICĂLOȘIE DE STAT (LA TERASĂ)”

Echipa Tătaru-Arafat-Popescu, cu securismul înglobat în ADN-ul lor liberal, după ce au transformat paznicii și frizerii în asistenți medicali care iau temperatura populației, acum vor să transforme ospătarii în operatori cu datele personale ale clienților.



Toate persoanele care vor sta la masă la o terasă vor trebui să-și arate obligatoriu buletinul, să le fie copiate datele și telefonul într-un registru, iar în caz că un pozitiv este depistat, ancheta epidemiologică îi va cuprinde pe toți cei care au fost prezenți în acel timp la acea terasă. Proprietarii de terase vor fi iar păgubiți, pentru că după ce au redus numărul de mese la mai puțin de jumătate, se vor trezi că mulți clienți nu vor accepta asemenea tratament lipsit de logică și demnitate.

Asta se adaugă la lunile cât localurile au stat închise, timp în care au plătit chirii iar bucătării și ospătarii au fost scoși în șomaj.

Dacă ați mai pomenit în lumea civilizată asemenea imbecilitate, va rog să mi-o aduceți la cunoștință.

Ar fi de râs dacă acești sociopați care stau la băute în birouri nu ar face din România un experiment de avangardă al dictaturii politico-medicale.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Perfect! Dar cine sa reactioneze?! Marea majoritate nu are instructia scolara de baza, instructia civica si sociala!