Analize și opinii

Iulian Capsali: “TERORISM DE STAT (episodul II)”

Faptul că în plină “pandemie” masca era opțională, iar de azi, când virusul e “în agonie”, devine obligatorie în spații închise, că se ia obligatoriu temperatura la intrarea în magazine, arată că populația trebuie ținută în măsuri aberante, cu bocancul pe gât, de către slugile care ne conduc. România este în avangarda experimentului globalist. Mai cunoașteți țări din Europa unde se iau astfel de măsuri? Asta după ce, în starea de urgență, au ținut parcurile și cimitirele închise.



Nu uitați un lucru esențial: raportările sunt false, așa cum a recunoscut secretarul de stat de la Sănătate, prof. Laurențiu Moldovan. Peste 80% din decese au fost “cu covid”; din cauza covidului sunt sub 20%, puțin peste o gripă comună. De asta au interzis și examinarea medico-legală a cadavrelor, ca să nu existe “urme” ale acestei fraude uriașe.

Propaganda securistă, bulversată de protestele din zilele trecute, marșează pe manipulări ordinare. În primul rând – pentru că la ideea că ar fi fost organizate de Moscova, râd și copiii mici – vor să inducă ideea că protestatarii neagă existența covidului.

Sunt unul dintre promotorii protestelor.

Cum aș putea să neg eu asta, când 5 membri ai familiei mele au trecut prin boala cauzată de infecția cu Covid-19? Sunteți cretini? Unii da, sunt. Alții sunt doar securiști. Singura lor preocupare este cum să ne confiște libertatea.

Cred că inclusiv implicarea lui Cataramă, un vechi ofițer al serviciilor secrete comuniste, este parte din manipulare.

PS Nu voi intra în magazinele în care mi se ia temperatura fără consimțământul meu. E și o tâmpenie, temperatura de peste 37° nu este relevantă în Covid-19 – și o spun ca om care a trecut prin boală. În plus, femeile la ovulație sunt supuse unei presiuni publice absolut indecente.

Pe ei nu-i interesează temperatura ta! Termometrele cu scanare de la distanță au oricum abateri grave. Johannis, Arafat și Vela vor doar să te învețe cu ideea de control permanent, asta după ce nu mai pot ține poterele pe străzi ca să terorizeze populația cu amenzi enorme, bătaie sau chiar crime, cum a fost cazul cu bietul depresiv împușcat cu 6 gloanțe în spate.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Ce-a facut acest Guwerner, ce pare venit din Zona Crepusculara, se numeste pe langa terorism de stat, si inalta tradare! Si stim cum se pedepsea in orice stat national si suveran, inalta tradare!

  • Acest klaus sparanghel si guwernul lui neconstitionl,pot fi acuzati de inalta tradare!Dar nu avem justitie,pentru ca ea este complice la la toate aceste infractiuni!

  • Este o hiper-exagerare a situatiei.
    Arata ca le pasa FOARTE mult de noi, conducatorilor. Oare?
    Au luat si bietii de ei modelul din vest. Daca nu s-ar fi intors valorile, aproape zero ar fi fost numarul deceselor.
    Iar televiziunile s-au comportat lamentabil.

  • PENTRU TRANSPARENTA SI PENTRU A MAI SCUTURA “PATURA” DE INCOMPETENTI, IMPOSTORI, TRADATORI, BANDITI SI CURVE DIN ADMINISTRATIA CENTRALA A STATULUI SA SE COMUNICE DE URGENTA, SA SE DEA PUBLICITATII, LISTELE CU ASA ZISI CONSILIERI AI PRESEDINTELUI, PREMIERULUI, MINISTRILOR , SEFILOR DE DEPARTAMENTE SI INSTITUTII, PARLAMENTUL EUROPEAN, ETC.