Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Statul Paralel distruge România pas cu pas!”

Deci Johannis s-a întâlnit astăzi, la iniţiativa şi în apărarea Statului Paralel şi a şefei DNA în special, cu “societatea civilă” a lui Soros, aia globalistă, probabil puşi pe listă de Sandra Pralong, plus câteva elemente de hlizeală, posibil organizaţii patronate de băieţii din servicii.



Spicuim: Asociaţia Culturală Diogene, LGBTeam, Pieces of Heaven (Yacht Club Timişoara) şamd, precum şi grupurile civice Corupţia Ucide, Geeks for Democracy şi #REZISTENŢA.

Începe pregătirea pentru ieşirea batalioanelor #rezist în stradă. Dulapul îşi pregăteşte geaca roşie, Klemm şi-a pus casca vopsită în camuflaj curcubeu. Păzea!

Cum să acoperi mizeria DNA şi a serviciilor, care ţâşneşte zilnic din toţi porii deschişi de toate dezvăluirile dinlăuntru ale Parchetului, IJ şi din servicii – mai ales că aflu “pe surse” că dl. col. SRI Daniel Dragomir a făcut nişte dezvăluiri îngrozitoare.

Mai adăugaţi la asta şi faptul că Statul Paralel, din care face parte şi ambasadorul în SUA Maior, a nenorocit un judecător CCR (!) pentru că s-a opus legilor Big Brother şi aveţi tabloul întreg al grupării de crimă organizată ce pregăteşte dictatura globalistă.

P.S. A se observa că 1000 de ONG-uri care sprijină Referendumul pentru NORMALITATE – Platforma “Împreună” – nu au existat pentru presă. Dar spârcâielile astea Soros chemate la Cotroceni sunt “societate civilă”, deci aptă pentru popularizare…

Presa infectată de acoperiţi îşi face datoria faţă de stăpâni. Curve!

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • MAI TREBUIE SA CUNOSTETI SI ALTE ATROCITATI SI ANOMALII MULT MAI GEAVE SI DAUNATOARE . ROMANIA ESTE CAPTURATA IN URMA LOVITURII DE STAT DIN DEC 1989 DE CATRE PARTIDELE SI FORMATIUNILE POLITICE CE SUNT DE FAPT GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA.
    NOMINALIZATI SAU CONCEPETI DVS O FORTA DE PUTERE PUBLICA CARE POATE FI PROGRESISTA PENTRU POPORUL ROMAN.
    AU FOST CONFISCATE-PRIVATIZATE DE CATRE BANDITI SI MAFIOTI TOATE; puterea politica, puterea publica, siguranta si apararea nationala, JUSTITIA. Au fost distruse componentele sistemului social; invatamant, sanatate, industria, agricultura, sistemul bancar, etc. Au fost instrainate bogatiile solului si subsolului. ASA A APARUT in Ro BURGHEZIA COMUNISTA CARE ESTE MULT MAI HIDOASA, NENOROCITA, ASUPRITOARE, ETC DECAT TOATE ORANDUIRILE SOCIALE TRAVERSATE DE CATRE POPORUL ROMAN DE-A LUNGUL ISTORIEI SALE ZBUCIUMATE.

  • Societatea civilă este un concept relativ greu de definit, dar si de inteles. Societatea civilă este totalitatea formelor de manifestare conștientă și implicată social a cetățenilor dintr-o societate care nu se afla in adormire sau care nu este debusolata.

  • La cat se estimeaza cuantumul aferent procentului de “adormire & debusolare”…la niv. planetar?!

  • Eu cred ca deja suntem pe “drumul mortii , ca tara si ca natie, datorita lipsei de solidaritate si coeziune intre romani, cresterii puternice a progresismului-ateist si Iudelor de factura sorosista si securista care au invadat toate institutiile statului, la toate nivelele. Singurul lucru care ne mai poate salva ca neam, ar fi instaurarea unei dictaturi militare, national-ortodoxe, care sa reduca la tacere vesnica, pe toate aceste Iude, odata cu scoaterea Romaniei din toate aceste structuri satanist-masonice, ca UE si NATO. Din pacate, marea majoritate a romanilor nu intelege(sau nu vrea sa inteleaga) aceste lucruri, asa ca vom trebui sa ne ducem cu totii, ca neam, greaua Cruce pe care singuri ne-am ales-o.