Analize și opinii Cultură și Familie

Iulian Capsali: “România sub teroare”

Multă lume a fost uimită de cazul procuroarei de la Inspecţia Judiciară, care, în loc să facă ce scrie în fişa postului, adică să inspecteze DNA – care nu mai fusese călcat de controale de 10 ani -, s-a comportat umil în biroul Codruţei Kövesi, care a chemat-o la ordine, si unde a intrat terifiata, tremurându-i picioarele.



“Ea a vrut să îmi spele creierul”, s-a destăinuit Mihaela Focica adjunctului I.J., Gheorghe Stan. Avea în minte exemplul unui procuror nesupus Marii Preotese a DNA, un cunoscut de-al ei ce a fost călcat în picioare de trupele subordonate, căruia i s-au inventat dosare, implicit procese. Procurorul a fost declarat nevinovat în justiţie până la urmă, însă după doi ani de calvar, care i-au ruinat cariera şi sănătatea.

Doamna procuror Mihaela Focica declara în faţa şefului ei că se gândeşte la copil şi la ratele de la bancă, întrucât loviturile de pedeapsă ale DNA ar fi putut să o lase pe drumuri.

Deci cea care a fost trimisă în inspecţie de către ministru, era terorizată la gândul că procuroarea şefă a DNA ar putea să-i “născocească” nişte dosare. Asta demonstrează, dacă mai era cazul, atmosfera din jurul unei persoane ce se crede învestită cu puteri mesianice, supra-statale. Să nu uităm cadrul: la început de an a ieşit în spaţiul public informaţia că SRI a căpătat, sub preşedintele Băsescu, printr-un ordin secret al CSAT, atribuţii de cercetare penală, exact ca în anii dictaturii comuniste.

Dacă unui procuror îi este frică SĂ-ŞI FACĂ DATORIA, ce i se poate cere unui oareşcare?

S-au comentat însă mai puţin dezvăluirile fostului judecător al CCR, Toni Greblă, care a fost lichidat de Binom (DNA şi SRI) datorită faptului că s-a opus legilor “Big Brother”. Prin urmare, merită să ne aplecăm asupra acestui caz ieşit din comun.

Să inserăm cronologia faptelor: Curtea Constituţională s-a pronunţat pe data de 21 ianuarie 2015 asupra neconstituţionalităţii legii “Big Brother”, adusă pentru A TREIA OARĂ în faţa judecătorilor. În ziua în de 22 ianuarie 2015, la O ZI (!) după respingerea legii, judecătorul Toni Greblă fost adus cu mandat la DNA. Declaraţia fostului judecător al Curţii Constituţionale, for suprem al apărării democraţiei, este şocantă: “În ce priveşte ultima lege, cea de-a treia, Curtea s-a pronunţat (asupra neconstituţionalităţii – n.n.) pe 21 ianuarie 2015, cam pe la ora 11.30. În aceeaşi zi, la ora 15.00, DNA a obţinut mandate de aducere la Înalta Curte, mandate pentru 45 de percheziţii domiciliare şi informatice, (care s-au efectuat pe 22 ianuarie, la ora 6 dimineaţă – n.n.), iar pe 22 ianuarie 2015, la ora 8.00, am fost luat de acasă cu mandat.” Şi este îngrozitoare din cauză că ne aminteşte teribil despre descinderile din perioada neagră a anilor ’50.

Asupra judecătorului CCR s-a declanşat iadul: aparatură video şi de ascultare în apartament, inclusiv în baie, urmărit pas cu pas, reţinut în arest ca un infractor, s-a dispus declanşarea acţiunii penale.

“Patru luni de zile am fost monitorizat în cel mai aspru şi barbar mod cu putinţă, viaţa intimă a mea şi a familiei mele dispărând. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu acele imagini, dacă au fost distruse, cine are control asupra acestei operaţiuni, dacă s-au făcut copii şamd.”- a declarat acesta. Imaginaţi-va aproape 3000 de ore de înregistrări video şi audio, în care este înregistrat absolut tot, cele mai intime momente ale unei familii. Cine are controlul asupra lor? Sunt ele distruse vreodată, sau se păstrează pentru ca să fie folosite în mod impur cu alte ocazii, “scăpate” în presa de scandal? Câţi judecători ai Curţii Constituţionale au fost monitorizaţi fără să aibă habar? Cine poate răspunde la aceste întrebări?
Cred că este sarcina unei viitoare comisii parlamentare şi a Justiţiei deparazitate de acoperiţii serviciilor ca să restabilească firescul statului de drept.

Revenind la legile Big Brother, stopate atunci de Curtea Constituţională:
Cine făcea presiuni totale (după cum am văzut, destine umane au fost călcate în picioare) pentru ca ele să fie legiferate? Toni Greblă a menţionat în direct: “Declaraţii publice de o agresivitate ieşită din comun făcute de Maior, atunci director SRI, Coldea, Kövesi, iar mai apoi, la început inexplicabil pentru mine, acum explicabil, de Sebastian Ghiţă (ofiter acoperit, fostul prieten de casă al lui Coldea şi om care facea afaceri cu şi pentru SRI – n.n.) care era atunci membru în Comisia de supraveghere a SRI din Senat”.

Introdus în “culoarul de presă” – cum inspirat l-a numit col. SRI Daniel Dragomir – al acoperiţilor serviciilor, judecătorului Toni Greblă i s-a creat aura de om al “ciumei roşii” (PSD) şi i s-a aplicat ultima stigmatizare din bagajul ideologilor globalişti, aceea de “om al Moscovei”. Nu există om care să se fi opus Statului Paralel, căruia ventrilocii din presă să nu-i fi adăugat această ştampilă. Este atat de “firească”, incat de curând s-a aplicat chiar col. Dragomir (decorat de CIA!), care a fost acuzat abil ca făcând jocurile ruseşti chiar de către fostul său mentor, gen. Forian Coldea.

Ridicolul dovezii faptului că Toni Grebla este omul Moscovei? Judecătorul CCR a fost acuzat ca fiind “implicat într-o tentativă de eludare a unui embargo impus de Federaţia Rusă, intenţionând realizarea unui export de produse agroalimentare din România, prin intermediul Turciei, în Rusia”. Numai că, în acestă chestiune, acuza Sistemului a fost ca la Radio Erevan: România nu are absolut nicio interdicţie de a exporta produse agro-alimentare în Rusia. Adevărul este exact pe dos şi ar fi amuzant dacă nu ar implica reputaţia unui judecător al Curţii Constituţionale: chiar Rusia a impus un embargo asupra produselor alimentare din UE, inclusiv din România. Deci, cum ar veni, e viceversa.

Judecătorul CCR Toni Greblă a fost asasinat social numai pentru ca ceilalţi judecători din CCR să-l aibă ca exemplu, aşa cum Mihaela Focica avea în minte exemplul colegului căruia i-au fost instrumentalizate dosare.

Statul Paralel are nevoie de executanţi care ştiu doar de frică.

Răspunsul la întrebarea de ce se doreau legiferate cu orice preţ legile Big Brother este simplu de dat: sub pretextul pericolului terorist, Statul Paralel, condus direct de corporatocraţie, doreşte un control TOTAL asupra populaţiei.

Ca dovadă că eficienţa acestor sisteme de monitorizare este nulă, stă faptul că în Marea Britanie, deşi “serviciile secrete britanice colectează şi stochează cantităţi imense de informaţii privind mesaje trimise pe e-mail, Facebook, istorii ale căutărilor pe internet şi apeluri telefonice, (iar) datele sunt colectate la nivel global şi apoi sunt transmise şi partenerilor americani de la Agenţia Naţională de Securitate (NSA)” – (declaraţie făcută de Edward Snowden pentru The Guardian), iar toate străzile Londrei sunt monitorizate video non-stop ca în nicio altă capitală a lumii, atentatele se ţin lanţ.

Dacă nu se face o deglobalizare masivă a instituţiilor de forţă ale Statului, dacă Statul Paralel nu este demantelat şi continuă procesul de preluare prin forţă a puterii politice instrumentalizate prin ofiteri acoperiti din partide sau “interpolări” de tipul USR sau atacuri ţintite făcute de DNA, încălcându-se astfel în mod brutal principiul separării puterilor în stat, dacă deglobalizarea nu cuprinde şi media, vom asista pas cu pas la insinuarea unei dictaturi care va trece foarte uşor din stadiul actual de “soft power”, în care este respectată încă, în parametri care se restrâng de la an la an, libertatea cuvântului, pe fondul unor experimente si manipulari sociale sângeroase de tipul “Colectiv”, la coerciţia de tip totalitar, clasic, de “hard power”, la care se adaugă astăzi “avantajul” tehnologiei.

Trebuie procedat la asta cât încă se mai poate face ceva, întrucât aceleaşi structuri de forţă conduse de lideri ce răspund direct la comandamentele externe ale globalismului, sunt şi acelea care impun în România, o ţară eminamente creştină, şi ideologiile Corectitudinii Politice, inclusiv sexo-marxismul (LGBT).

Este absolut limpede pentru orice om informat corect şi cu discernământ că oficinele Noii Securităţi din presă, – Hotnews, Digi24, România Liberă -, denunţate acum un om din intimitatea fostului şef al SRI, sunt şi cele mai vehemente împotriva Bisericii Ortodoxe şi a Referendumului pentru normalitatea familiei, susţinut de toate cultele creştine.

Toate structurile create pentru satisfacerea poftei de putere a profeţilor Noii Ordini Mondiale de tipul Soros, inclusiv ONG-urile, trebuie în mod necesar disipate, în cazul în care se doreşte ca să trăim într-o societate respirabilă.

Dacă un om la vârful unei puteri a statului, mandatat legal ca să apere legea supremă, Constituţia României, a fost călcat în picioare fără scrupule pentru că s-a opus legilor “Big Brother”, este limpede că pe omul de pe stradă nu-l poate apăra nimeni. Şi este intolerabil ca Statul să fie forţa care luptă împotriva intereselor naţionale şi ale cetăţeanului, după o revoltă anticomunistă în care oamenii şi-au dat viaţa pentru Libertate.

Deglobalizarea trebuie începută cât încă nu este mult prea târziu!
Altfel, manipularea şi teroarea ce au pus stăpânire pe ţară vor bloca total orice energie constructivă, creatoare, pozitivă.

Am trecut aproape jumătate de secol printr-o dictatură şi ştim foarte bine, noi cei care am trăit-o, ce inseamnă statul absolut.

Cine atentează acum la libertatea poporului de dragul unei utopii criminale imaginată de minţi diabolice, trebuie să i se aducă aminte de blestemul Poetului: “Cine-au îndrăgit străinii,/ Mânca-i-ar inima câinii,/ Mânca-i-ar casa pustia,/ Şi neamul nemernicia!”

(Transcrierea dialogului fostului judecator CCR din emisiunea “Sinteza Zilei” a fost preluat de pe situl de investigatii luju.ro)

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Deglobalizarea trebuie inceputa, in mod evident, “Precum in Cer asa si pe Pamant”, adica in ambele componente: terestra si aerospatiala/extra terestra, caci, in timp ce se regleaza treburile la niv. terestru, in sensul reinstaurarii ordinii de drept, normalizarii situatiei de tara, din vazduh se actioneaza “lucrand” pe ionosfera, generand turbulenta devastatoare, la pachet cu majorarile de preturi, obstructionarea legilor drepte. Nu-i treaba hibrida, “sexoasa”?!

  • faptul ca asa zisa justitie dna-sri e ghidonata de straini, faptul ca ea, zisa justitie : dna-sri loveste numai in romani iar de pe straini nu-i atinge cu un pai, dovedeste clar si dupa interesul morbid al strainilor, ambasadelor, strainilor parveniti in fruntea statului, fata de coruptie si stat de “drept”, grija lor nemasurata fata de zisii imigranti care e de fapt o invazie musulmana mascata….. ca aceasta zisa justitie este antiromaneasca si antinationala si ca urmareasc desfiintarea noastra ca popor si de aceea trebuie desfiintata urgent iar strainii care au ocupat institutiile statului ca lupii la oi prin minciuna si viclenie sa fie goniti alungati ca niste impostori ce sant !!! altfel cum putem intelege de ce resursele : aur petrol gaze, economia, padurile pamantul agricol stramosesc aparat cu pret de sange la Posada, Rovine, Calugareni, Vaslui,Plevna, Vidin, Marasesti Oituz….sant in mana strainilor !!!???