Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Proporțiile dezastrului securist”

“6 milioane de români, supravegheați tehnic de SRI în 12 ani. Raportul parțial al Comisiei Manda” – anunță titlul din EvZ – adică aprox. DOUĂ TREIMI DIN POPULAȚIA ACTIVĂ a României!



Ne uităm și la ce se întâmplă acum în politică: după ce a fost confiscat de băsiști, PNL și-a pus în vârf un produs al RealitateaTv, televiziunea generalului Coldea, preluată abuziv printr-o cabală împreună cu Ghiță, consiliat de șefa DNA, LC Koveși (alias “cucuveaua mov”).

#RezistTV carevasăzică, o televiziune din panoplia SRI, dă primul om de pe lista PNL pentru europarlamentare, restul fiind politicieni băsiști!

Asta pe lângă partidele făcute direct de (neo)securiști, USR – PLUS, în afara acoperiților din PSD care au migrat în partidul lui Ponta. Plus partide mai micuțe, făcute rapid înainte de alegeri, care să acopere tot spectrul politic.

În mod paradoxal, partidul cel mai hulit de zona #rezist a serviciilor globaliste, este “ciuma roșie” – PSD, un partid “neocomunist”, dar care a luat decizii economice ce au redus decalajul dezastruos, datorat politicii băsiste, radical supuse centrelor colonizatoare, care a făcut ca oamenii să-și ia câmpii și să plece în lume. Astăzi nemții se plâng că nu mai au români (și polonezi) care să muncească zilieri în agricultură. Românii încep să se întoarcă să muncească acasă, inclusiv medicii dați afară din țară de politicile PDL, partid ascuns acum sub pulpana PNL.

Din păcate PSD, fiind un partid supus de 30 de ani continuu compromisurilor, nu are forța necesară ca să se transforme într-un partid suveranist de genul FIDESZ sau Pis, care conduc autoritar politica din Ungaria, respectiv Polonia.

Votați SRI!

Faptul că nu vom trimite la Bruxelles niciun partid politic care să se lupte cu neo-marxismul globalist al Uniunii Europene (LGBT, migrație nelimitată, depopulare, politici anticreștine) se datorează EXCLUSIV clicii SRI și celorlalte servicii care sunt puse în soldă străină, corporatocrată, trădând clipă de clipă interesul național.

Ca niciodată sub Ceaușescu, ne-am întors de fapt în perioada bolșevică, atunci când securitatea locală depindea total de URSS. În plus, astăzi, SRI este hiperdimensionat și are capacitatea tehnică de a ține sub control societatea românească în ansamblul ei. Nu prin teroare, ci prin preluarea totală a controlului politico-economic, al justiției, și prin intruziune permanentă în comunicarea dintre persoane (telefon, internet). În plus, serviciile sunt principalul dușman al Familiei, ele fiind cele care au atacat, împreună cu ONG-urile Soros, demersul de modificare a Constituției prin referendum național, manipulând un public deformat de UM-urile de presă și “personalitățile culturale” vândute, prin inducerea ideii că ar fi un demers ce l-ar salva pe inconturnabilul “Dracnea”.

La 30 de ani de la Revoluția anticomunistă, România este un stat captiv, o colonie infestată complet de neo-Securitate. Avem cele mai gonflate servicii secrete din tot NATO și singurele servicii militarizate din Pact, de asemenea singurele care au serviciul intern (recte SRI) cu mult mai mare decât cel extern (SIE) – regula din țările civilizate fiind ca serviciile orientate extern să fie mai consistente -, chestiune care arată clar faptul că poporul român este văzut ca principalul inamic al Noii Ordini Mondiale.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • GROPARII PRINCIPALI AI ROMANIEI DIN ULTIMII 30 DE ANI SUNT; MASONERIA, SECURISMUL, SINECURISMUL, MAFIOTISMUL, BANDITISMUL SI HOTIA.