Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Lăsata secului”

Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un miting prin 1976 împotriva Gestapo-ului.



Vă imaginați, ăștia mai purii, așa ceva? Asta arată faptul că suferim de o boală absolut cronicizată, întreținută în mod pervers de stăpâni care, prin actualul Stat Paralel, au ținut colonia în chingi.

Din 2005, bugetul anual al SRI a fost în medie de 400 de milioane de euro. Noua Securitate ne-a costat, în nici 20 de ani, oficial, 5 (cinci) miliarde de euro. Neoficial, Dumnezeu știe, probabil că dublu. “Doar” 3000 de euro costă ziua de filaj. Au fost filati sute de mii de români, ani în șir. Au fost monitorizați/ascultați în jur de 6 milioane de români. Monica Macovei vorbea în anii trecuți de un sistem de monitorizare/ascultare/control electronic de 1 MILIARD de EURO. Ies în fiecare zi detalii despre protocoalele secrete dintre SRI, DNA și Justiție.

Suntem o pușcărie în aer liber, în care unui judecător de la Curtea Constituțională i se pun microfoane în baie și este încătușat cu public – întocmai ca la Tribunalele Poporului care distrugeau “dușmanul de clasă” – numai datorită faptului că s-a opus legilor Big Brother. Iar unul dintre conspiratori, Maior, este și astăzi ambasadorul României la Washington. Ambasada SUA aplaudă sistemul; Klemm este încântat de prestația lui Kovesi. Gen. Coldea a fost decorat de mai multe state din Vest.
Suntem un experiment reușit!

Problema României a fost, mai mereu, șleahta de trădători care, ca să-și facă un loc cald și tapetat cu bancnote “fără număr”, de unde puteau face lavaj rectal stăpânirii, au călcat cu bocancii peste popor. Securitatea, care a devenit o slugă arnăuțească a Globalismului, nu face nimic altceva astăzi. Zeul ei este, acum, Soros. Ca și al lui Pleșu, de altfel. Ca și al progresistului Ludovic Orban, liderul “opoziției”, al cărui tată citesc că a fost ofițer de Securitate în anii ’50, anii terorii.
Nimic nu se pierde, totul se reciclează!

PS Regret că nu voi fi în București sâmbătă.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu