Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Întrebări vinovate: vă mai rugați pentru țara asta?”

Dragi prieteni și stimați inamici, credeți că se mai poate face ceva aici? Nu vedeți cum se surpă totul în jur, cum aparențele de democrație sunt scobite între dinți de secta martorilor lui Soros și date la șerpi?



Când unui om ca Toni Greblă, judecător al CURȚII CONSTITUȚIONALE (atenție, cel mai înalt for judecătoresc!), i se face un dosar penibil, cu struți, de către Kovesi, Coldea și Maior, este ascultat și în baie, încătușat în fața camerelor tv, doar pentru că s-a opus legilor Big Brother cerute de partenerii strategici, credeți că mai avem vreo șansă de normalitate? Când în loc să sprijine capitalul și afacerile românești, instituțiile luptă cu încrâncenare să le distrugă și să apere corporațiile? Când interesele bancare străine îl pun pe președintele partidului de opoziție, Ludovic Orban, ca să-l dea afară din partid pe senatorul Zamfir, unul dintre puținii oameni politici care se opuneau strivirii populației de către cămătarii cu gulere albe?

Când președintele României, Klaus Johannis, tratează cu dispreț Centenarul Unirii Basarabiei cu Țara, apoi merge la un salon auto în care își bate joc de peste 3 milioane de cetățeni care au semnat pentru completarea și securizarea Constituției României, ca să-și apere, cu disperare, viitorul copiilor și normalitatea societății?

Nu simțiți că nisipurile mișcătoare înghit orice posibilitate de respirație sănătoasă, că ne intră nămolul în plămâni, în fibra rămasă nealterată după aproape jumatete de secol de dictatură comunistă?

Suntem o țară pe care se fac experimente socio-politice fără precedent, profitând de obediența slinoasă a “elitelor” globaliste, a trădătorilor din partide, din servicii și justiție. Toată mizeria care iese din luptele intestine în care foștii tovarăși din Sistemul clădit de Băsescu (Kovesi, Ghiță, Ponta, Rareș Bogdan, Coldea, Tapalagă, Nuți Udrea șamd) își trag acum preșul de sub picioare și fac dezvăluiri care mai de care mai zemoase, timp în care au făcut România ciur, toate astea mă fac să pendulez între melancolie și scepticism. Cred că numai Dumnezeu bunul ne mai scapă.

Vă mai rugați pentru țara asta?

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “Toate cate CERETI RUGANDU-VA sa CREDETI ca le-ati PRIMIT si le veti AVEA!”

    CEREREA
    RUGACIUNEA
    CREDINTA
    INDEPLINIREA/MATERIALIZAREA (CONCEPTUL DE IMPARATIE DIVINA)

    ACEEASI UNITATE DE TIMP SI SPATIU (TEMPORO-SPATIALA): TRECUT-PREZENT-VIITOR
    ACELASI GAND
    ACEEASI FRECVENTA DE VIBRATIE
    TRANSMITEREA INSTANTANEE! CONSTIENTA!

    PRINCIPIUL UNIVERSAL VALABIL CARE STA LA BAZA FORMARII ARCULUI REFLEX DESCRIS IN ORICE MANUAL DE ANATOMIA SI FIZIOLOGIA OMULUI. OM OM OM

  • @Gina
    Lasa hinduismul, termina cu esoterismele, cu dracoveniile adica.
    Nu este o tehnologie rugaciune-indeplinire.
    Unitatea timp-spatiu nu are legatura cu trecut-prezent-viitor ci semnifica prezenta temporalitatii in orice punct din spatiu.
    Fiecare om are propriul gand pus in rugaciune, nu exista “aceeasi frecventa de vibratie”, …
    Arcul reflex se refera la reactie INVOLUNTARA biologica… nu are legatura cu spiritualitatea.
    Mantra “AUM” pe care o maschezi in “OM OM OM” nu are legatura cu Adevarul ci cu demonologia hindusa.
    Oprestete-te din pacate de hulire a lui Dumnezeu prin smintelile pe care le scrii!