Analize și opinii

Iubiți trădarea? Dar îi urâți pe trădători?!

Astăzi, doamna Ghena, Președinte al CSM, ne-a anunțat că ministrul justiției are interzis la întâlnirea cu Secția de judecători… adică nu are voie să se vadă cu niște cetățeni români, oricare ar fi ei. Adică Tudorel nu se poate vedea cu niște judecători decât în prezența procurorilor? Că așa vrea doamna Ghena?



În virtutea dreptului prevăzut la art. 39 din Constituție în această țară oricine are dreptul să se întâlnească cu oricine… fără a putea fi cenzurat… nici măcar de președinta CSM, oricât de ”arestatoare” ar fi ea.

Tot azi, după ce aflasem anterior de la președintele Asociației Magistraților că eliminarea Președintelui din numirea diverselor funcții de procurori dar și eliminarea magistraților dintre cei cercetați de DNA ar fi o sporire a independenței magistraților și răspunderea materială ar fi utilă… acum … s-au răzgândit și ea: NU MAI E BINE!

Imediat după ce ambasadorul Germaniei s-a plimbat pe la ministrul justiției … Tudorică e ”mucles” … Klemm nu mai are curaj, pentru că are ZERO credibilitate.

Ce concluzii tragem noi de aici?

Că ORICINE are un preț… păcat, doamnă judecător.

Iar prețul vânzării la Dragnea este mare: propriul partid, propria țară.

O să vedem în curând dacă am sau nu dreptate… nu vă grăbiți să mă contraziceți!

Autor: Ingrid Mocanu

Sursa: Ingrid Mocanu Blog

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu