Analize și opinii

Ion Cristoiu: ”Premierul Tudose continuă să-și îndeplinească exemplar misiunea de a asigura Dezastrul Guvernării PSD!”

Criticile dure pentru premierul Mihai Tudose continuă să apară. De această dată, la rampă iese chiar jurnalistul Ion Cristoiu, care, într-o analiză amplă a scandalului iscat în jurul poliţistului-pedofil, sare în apărarea ministrului Carmen Dan.



Jurnalistul susţine că prim-ministrul a avut o atitudine iresponsabilă şi nu trebuia să refuze propunerea de demitere a şefului Poliţiei înaintată de ministrul de Interne. „Rar mi-a fost dat să văd pe cineva atît de devotat unei misiuni precum premierul Mihai Tudose! Misiunea de a asigura dezastrul Guvernării PSD!”, conchide Cristoiu.

“Dacă scoatem afacerea din zona Războiului din PSD, vom sesiza imediat o atitudine iresponsabilă a celui care se dă drept premierul Rom’niei.

Carmen Dan a avut dreptate propunînd demisia lui Despescu. Nu numai pentru că acesta trebuia să-și dea demisia de onoare, dar și pentru că dacă nu lua această decizie, revolta opiniei publice sporea față de ea și față de Guvern.

Pînă a fi omul lui Liviu Dragnea, Carmen Dan e ministrul civil la Interne. Și dacă decizia sa ar fi fost incorectă, premierul n-avea voie s-o umilească în public, refuzîndu-i-o. Nu de alta, dar un ministru civil al Internelor se confruntă totdeauna cu criza de autoritate în fața milițienilor împărțiți pe găști, disprețuitori ai controlului civil. Prin refuzul propunerii Mihai Tudose a administrat o lovitură mortală ministrului civil al Internelor. Cum să mai ceară el lui Carmen Dan să facă ordine în această Mafie care e Poliția Rom’nă, pe cale să devină autonomă în statul rom’n, după modelul SRI, DNA?

Pe 10 ianuarie 2018, seara, Mihai Tudose a încercat să-și explice decizia de a-l apăra pe Despescu.

Mihai Tudose s-a remarcat pînă acum drept un ins lipsit de nuanța care deosebește un ghiorțan de un european. În alte situații, nici n-a șovăit o clipă cînd a fost vorba să dea pe cineva afară. Cele două ministrese PSD au fost date afară pe motiv că afectează imaginea Guvernului. Prezența în guvern a unui șef al Poliției responsabil de cocoloșirea pedofilului nu afectează imaginea echipei?

Deși recunoaște că Scandalul e uriaș, că șeful Poliției are și el responsabilități în cazul polițistului pedofil, Mihai Tudose justifică refuzul propunerii prin faptul că nu trebuie să acționăm la cald.

Bîlbîiala din justificare, înlocuirea argumentelor cu glumița de bodegă, fac din refuzul lui Mihai Tudose o enigmă.

Pînă la dezlegarea ei, să precizăm că premierul Rom’niei a reușit, prin prestația sa în Scandalul pedofilului, să administreze o lovitură cumplită unuia din miniștrii Guvernului pe care-l conduce și prin aceasta Guvernării PSD.

Scriam într-un număr anterior: „Rar mi-a fost dat să văd pe cineva atît de devotat unei misiuni precum premierul Mihai Tudose! Misiunea de a asigura dezastrul Guvernării PSD!”

Prestația sa în cazul pedofilului e un nou moment din îndeplinirea cu brio a misiunii primite.” , a scris Ion Cristoiu pe blogul personal.

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Daca castiga securistul Tudose, adica ramane premier, atunci PSD-ul devine un partid prins in lesa Statului Paralel, adica definitiv terminat. In aceste conditii, baronii si parlamentarii PSD neafiliati Sistemului si care l-au sustinut pe klingonian din convingere(ca si ceilalti colegi), vor pierde solidaritatea de grup care le asigura imunitate parlamentara, asa ca tuturor acestora li se va aplica de-acum incolo, urarea #Rzistentilor: DNA sa vina sa va ia!! Sa vedeti acum, ce de lucru va avea Codrutza si procurorii ei!!

  • Tudose. Mihai Tudose. A aratat cu degetul, cu subiect si predicat, spre: multinationale, ambasade, banci, casa regala, minoritati, finantari externe ong-uri, interese extra, etcetcetc. in incercarea de a evidentia mecanismul prin intermediul caruia se efectueaza JAFUL UNEI NATIUNI. Eiiiiii….pai, nu e bine…”nu e bine, domnule chestor!”…se poate asa ceva…sa ne perturbati aranjamentele globale, sa ne stricati strategia de tara… sa ne aratati pisica …pana aici! Ne-ati aratat matza! Demisia! Acu’…ce facem cu pisica moarta-n ograda noastra…ograda de tara: o aruncam peste gard, o ingropam, ne “cumparam” alta pisica, o aratam si la altii, mieunam, ne lingem ranile, cadem in picioare precum, iaca face nativ, matza…Ori “urlam”, ori “mieunam”!

  • Cu fiecare demisie, scade leul, creste roborul, se adanceste starea de criza perpetua, indusa, rece, “neconventionala”, asimetrica, hibrida, nucleara.
    Lex…?!

  • I s-a reprosat de unii de altii ca nu vb-n limbi straine, da …toti cei care vb bine lb straine cum au …”guvernat”, adica subminat, tradat?! Inselatoare abilitati! Pt. aceste motive s-ar impune ca la orice discutie, negociere sa participe cel putin trei specialisti de fiecare parte, traducatori, experti, parapsihologi la vremurile astea!!! Anumite limitari, “deficiente”, obstacole nu sunt chiar intamplatoare in existenta noastra, a fiecaruia dintre noi, unele dintre acestea avand rolul de a ne mentine focusati pe anumite puncte, coordonate! Domnul Tudose a guvernat in limba tarii si in deplinatatea facultatilor mintale, asumandu-si un mare risc in context strategic, geopolitic. Personal, ii multumesc! Sa va binecuvanteze Dumnezeu cel adevarat, lumina din lumina!

  • Sal…
    La popa la poarta, sta o mata moarta, cine-o rade si-o vb, s-o manance coapta…
    Miau-miau…Miau, miauuu, miauuuu, MiaUuuuuuuuuuuuu…Uuuuuuuuuuuu…