Analize și opinii

Interviul lui Ponta de la Hotnews anunța vizita la DNA

Victor Ponta, fostul premier și președinte al PSD, ieșise lamentabil din viața politică după aventura de câteva zile trăită împreună cu Sorin Grindeanu la finalul lunii iunie. El a revenit însă ca unul dintre liderii partidului ficțional PRO România, alături de Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu. Victor Ponta nu are o platformă coerentă pe marginea căreia să comunice. În acest context, încearcă tot felul de atacuri la adresa PSD pentru a se vizibiliza.



Victor Ponta  – Interviul la Hotnews

Da, Victor Ponta a dat un interviu la Hotnews, fost ”UM Hotnews”, chiar lui Dan Tapalagă, acela pe care-l numea frenetic pe Facebook omul serviciilor și goarna DNA. Interviul său se învârte în jurul lui Dragnea, despre care Ponta povestește cam toate lucrurile negative care au apărut deja în mass-media. Avem partea cu Tel Drum, partea cu vizite în Rusia și mai ales partea cu Sebastian Ghiță. Victor Ponta vorbește de relația Dragnea – Ghiță, dar evită să prezinte relația Ponta – Ghiță.

Ce nu ne spune Ponta

Victor Ponta încearcă acum să pozeze în cel care deconspiră întreagă clasă politică și jocurile făcute de servicii în Guvern, dar uită să vorbească despre cum a fost parte integrantă a sistemului și despre beneficiile pe care le are și de care a beneficiat cât timp a ocupat funcții publice.

Vorbește despre Dragnea și Ghiță, dar el a lucrat îndeaproape cu ambii. Îl acuză pe Liviu Dragnea că i-a furat șefia partidului, același partid la care el renunțase într-un moment de nebunie sau la ordin, printr-un mesaj pe Facebook.

Îi plângea de milă lui Dan Voiculescu în studiorile de la Antena 3, dar o reconfirma în funcție pe Laura Koveși. Critica politica SRI dar se întâlnea cu Florian Coldea mai des decât președintele. Și, în final, acuza DNA de poliție politică și de faptul că face dosare fără probe, doar pe denunțuri, iar acum stă la coadă să facă și el un denunț pentru care nu are probe, dar are informații.

Ponta, denunțător la DNA

După vizita la DNA, fostul premier a declarat: ”am fost audiat la DNA despre modul în care sunt adoptate şi semnate hotărârile de guvern și am  fost întrebat și despre hotărârea de guvern din 2013 prin care lacul Belina a ajuns în administrarea Consiliului Județean Teleorman.”

Da, cam așa se face politica. Cand nu mai avem resurse politice, apelăm la DNA, instituția care curăță clasa politică.

Așteptăm viitorul interviu cu Victor Ponta, poate la doamna Ene Dogioiu, la Ziare.com, în care să vorbească și despre aceste lucruri, acum trecute sub tăcere.

Autor: Alexandru David

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Prin vie, K1,K2,T14, SPA-uri, redactii, studiouri Tv, terenuri de tenis, piscine, stadioane, case praznicale, locatii exotice, paradisuri fiscale…Beciul Domnesc…De la agonie la extaz!

    ps: din pdv politic, o fi corect, incorect ?!