Analize și opinii

Ingrid Mocanu: ”Nimeni nu are curaj să facă politică reală, căci cătușele sunt mai puternice decât spiritul civic!”

Ce este Parlamentul României?



Un loc unde securiștii României mai câștigă și ei un bănuț din buzunarele românilor. Cu foarte mici excepții, băieții s-au refugiat acolo și își negociază votul contra păstrării în libertate a averilor furate de la noi, din banii noștri, în timp ce ”serveau patria”… a priori, desigur.

Acum sunt și liniștiți: pot cumula și pensiile de securici cu indemnizațiile de parlamentari. Se întorc la vatră și ”fiii rătăcitori”: Dâncu, Gușă, Grindianu, TudoSRI… ”gheneralul” Ciolacu e liniștit… o să taie secuPN(D)L la drepturi până vor pune el și ai lui (adică tot EI) laba pe putere.

În timpul ăsta noi cică votăm ”partide”: nimeni nu are curaj să facă politică reală, căci cătușele sunt mai puternice decât spiritul civic. Pare că nimic nu ne mai poate salva… poate doar Doamne-doamne.

P.S. Scelerați care cred și ei și ne spun și nouă că Isus era un ”adoptabil” care s-a născut de niște aurolaci imorali într-o societate săracă și decadentă sunt parlamentari pe banii noștri, iar Patriarhul Daniel doarme liniștit: și-o face siesta fără griji, după porcii îngurgitați în cinstea ”crăciunului”…fericit, desigur?

P.P.S. În timpul ăsta, Comisia Europeană ne urează de Crăciun ceva cu LGBT 
#fărăscelerațiînfuncțiipublice
#fărădrogangiiînlibertate

Autor: Ingrid Mocanu

Sursa: Ingrid Mocanu Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • FELICITARI! ARTICOLUL ESTE SUPERB.ARE TOATE INGREDIENTELE NECESARE UNUI OM CAPABIL, DOTAT CU MULT MAI MULTI NEURONI FATA DE VREUN POLITICIAN DE DUPA 1989.

  • Securisti din toate colturile tarii, uniti-va………in fatza plutoanelor de executie! Apoi, “asezati-va linistiti”, vorba lui Ceasca, care a si experimentat-o!