Analize și opinii Extern Politică

Industria cancerului nu doreste o vindecare, chiar daca este una farmaceutica?

canceruluiUn tratament sigur si eficient impotriva cancerului a fost descoperit odata cu un medicament care a fost candva utilizat pentru probleme metabolice neobisnuite. Totusi industria cancerului nu a aratat nici un interes pentru a urmari cercetarile asupra dicloroacetatului (DCA) de la University of Alberta din Edmonton, Canada, raportate in 2007. Aceasta pentru ca DCA nu mai este brevetat. (1)

Aceasta cercetare a mai confirmat cancerul ca tulburare metabolica, nu o mutatie ciudata a celulelor adesea explicata ca o chestiune genetica. Dar mafia medicala nu vrea ca tu sa auzi despre asta.

Dar asta confirma ceea ce cunosc deja majoritatea terapeurilor alternativi care lupta impotriva cancerului.

De cand Nixon a declarat razboi cancerului, in anii 1970, industria cancerului a reusit sa stranga bani pentru a face cercetari asupra unor substante foarte scumpe, intre 50 000 si 100 000 $ pe doza sau mai mult pentru terapii toxice care functioneaza foarte rar. (2)

Medicamentele pentru chimioterapie duc la o tot mai mare cerere pentru medicamente care sa usureze teribilele efecte secundare (naturalnews.com). Intre timp, mai multi se imbolnavesc de cancer si mor din aceasta cauza, in principal datorita tratamentelor toxice.

Explicarea rezultatelor cercetarii asupra DCA impotriva cancerului

Evangelos Michelakis si echipa de cercetatori ai Alberta University au testat DCA pe celule canceroase umane in afara corpului si pe cobai cancerosi cu profund succes. DCA a fost candva utilizat pentru tulburari metabolice neobisnuite. Cele mai rele efecte secundare, care de altfel intervin foarte rar, include o oarecare amorteala si afecteaza mersul.

Cobailor li s-a administrat DCA in apa, si dupa doar cateva saptamani a avut loc o micsorare remarcabila a tumorilor. Aceasta indica faptul ca DCA poate fi administrat oral. DCA actioneaza prin restaurarea mitocondriilor celulelor. Michelakis si echipa lui au descoperit ca mitocondriile la celulele canceroase nu sunt permanent afectate si ireparabile. Aceasta se crede de catre reprezentantii medicinei institutionalizate.

Cu mitocondriile functionand gresit, celulele canceroase utilizeaza fermentarea glucozei pentru energia necesara supravietuirii. Aceasta fermentare intervine cand glicoliza (conversia glucozei) se petrece intr-un mediu celular anaerobic, care poate fi creat prin mase ale tumorilor benigne, toxine si nivel scazut al PH-ului.

DCA restaureaza mitocondriile in celule pentru a le face sa functioneze corect. O alta functie a mitocondriilor normale este semnalizarea apoptozei, sau autodistrugerii celulare. Celulele normale mor si sunt inlocuite constant. Dar la celulele canceroase, semnalul pentru apoptoza este anulat, facand celulele canceroase “nemuritoare”. (3)

Cercetatorii de la Alberta University au mai realizat ca fermentarea glicolizei in celulele canceroase produce acid lactic. Acidul lactic se descompune in colagen, mentinand laolalta acele celule intr-o tumoare. Aceasta permite celulelor canceroase sa se desparta usor de o tumoare pe cale de micsorare cu terapiile clasice.

Cercetatorii au rationat ca din aceasta cauza cancerul intra in metastaza sau se raspandeste in diferite parti ale corpului sau reapare dupa remisia datorata chimioterapiei.

Ipocrizie tragica

Terapiile alternative anticancer nu au decat prea putine probleme cu cancerul metastatic sau chiar cu revenirea cancerului dupa remisie. Cele mai multe dintre aceste terapii vindeca complet cancerul.

DCA ofera industriei cancerului o oportunitate de a veni cu un tratament farmaceutic care este mult mai ieftin si sigur decat standardele curente de tratament. Totusi industria cancerului ignora aceasta oportunitate. In loc de aceasta, DCA este un orfan fara camin, cersind fonduri de cercetare pentru a evita chestiunile legale cu etichetarea utilizarii lui in tratamentul cancerului. (4)

Practicantii terapiilor impotriva cancerului alternative au incercat intotdeauna diverse terapii si atunci cand au reusit au impartasit cu cei carora le-a pasat mai mult de vindecare decat de bani si putere.

Mafia medicala a creat o matrice care cere multi bani pentru a face multi bani pentru ingrijirea bolnavilor in loc de vindecarea acestora. Fiecare dintre cei implicati in escrocherie iese in castig. Industria cancerului acuza terapeutii alternativi de sarlatanie si de dobandirea de avantaje de pe urma bolnavilor disperati pe motive financiare. Acuzarea altora pentru motivele si crimele tale se numeste proiectare.

Complexul medico-farmeceutic este capitalism talharesc care nu doreste gasirea unui leac pentru cancer nicaieri.
Sursele pentru acest articol includ:

(1)http://www.newscientist.com/article/dn10971

(2)http://www.sawilsons.com/gonzalez2.htm

(3)http://www.cell.com/cancer-cell/retrieve/pii/S1535610806003722

(4)http://www.dca.med.ualberta.ca/Home/Donations/

(5)http://www.khanacademy.org/video/glycolysis?playlist=Biology – vindecare industria cancerului

Articol preluat de pe viataverdeviu.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu