Analize și opinii

Greta Thunberg + George Soros = LOVE

Zilele acestea are loc Forumul economic mondial de la Davos. Acest eveniment aduce la un loc elita politică și economică a lumii. Dacă George Soroș este un obișnuit al forumului economic, este important de spus că în acest an a fost prezentă și ecologista Greta Thunberg.



Miliardarul american de origine maghiară, George Soros, a anunţat că va investi un miliard de dolari într-un proiect pentru reţeaua de universităţi cu scopul de a le mobiliza împotriva “dictatorilor actuali şi în devenire” şi împotriva încălzirii climatice.

Acesta a declarat: “Supravieţuirea societăţilor deschise este ameninţată şi ne confruntăm cu o criză şi mai mare: schimbarea climatică”.

Este pentru prima dată când Soroș face front comun cu Greta Thunberg. Acesta intrase într-un con de umbră în ultima vreme, după ce Trump a lansat o campanie puternică împotriva sa în SUA iar campanii asemănătoare au apărut și în Israel și în Ungaria.

Extrema stângă are o nouă față și are și bani

Greta Thunberg ne vorbește despre schimbările climatice și ecologie, despre cum tot ce fac oamenii duce la distrugerea planatei. E puțin spus ne vorbește, de fapt, Greta ne ceartă, ea nu comunică, ea zbiară. Are idei puține rostite pe un ton țipat iar media intenațională îi preia fiecare alegație.

Greu de grezut că Greta știe, ea încă nu a terminat liceul, dar mișcare ecologistă modernă a fost o găselniță a rușilor în timpul Războiului Rece pentru a crea mișcări sociale complexe în Occident.

Soroș a promovat mereu mișcările de stânga, astfel, ridicarea Gretei la nivel de stea internațională îi vine mânușă.

Pe viitor, trebuie să ne așteptăm ca toată rețeaua lui Soroș din Europa de Est să se ralieze ideilor ecologiste. Noi am avut ”Salvați Roșia Montană”, știm că se poate.

Macovei nu mai este europarlamentar, are timp să facă o mișcare ecologistă în România. Deja văd interviuri cu Greta Thunberg și Monica Macovei la ProTV în care românii sunt îndemnați să salveze planeta, să renunțe la petrol, cărbune și gaze naturale că astea poluează și să treacă pe verde, pe energie verde.

Autor: Alexandru David

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Tinand cont de varsta sa inaintata, i-as recomanda lui Georgica cel indracit, o terapie cu namol, ca sa se acomodeze un pic cu pamantul pe care-l va avea in curand, deasupra! Cat despre Greta, la ce fatza tulbure si pierduta are fatuca, i-ar arunca niste maruntis, conform principiului crestinesc, “si ei sunt ai nostri, deci trebuie sa avem mila fatza de ei”!

  • super titlu…fine aluzii la limba globalista, deviza hipiota, deci ceva MK,ca si la biata Torettemborg, ceva pedo, ceva swedemborghez