Analize și opinii

Germania RESPINGE încă o dată căsătoriile între homosexuali

Curtea Constituţională a Germaniei, cu sediul la Karlsruhe, a respins marţi o tentativă a partidului Verzii, de opoziţie, de a forţa un vot parlamentar cu privire la legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex înaintea alegerilor federale din septembrie, transmite DPA, conform agerpres.



Verzii, partidul de opoziţie Die Linke (stânga radicală) şi Bundesrat-ul (camera legislativă superioară) au avansat un proiect de lege referitor la căsătoriile între persoane de acelaşi sex, însă creştin-democraţii cancelarului Angela Merkel se opun aprobării lui.

Germania a autorizat în 2001 parteneriatele civile în cazul cuplurilor de acelaşi sex, dar Comisia juridică a Bundestag-ului (camera inferioară a parlamentului) a amânat în mod repetat discutarea subiectului căsătoriilor homosexuale.

În motivarea sa, Curtea Constituţională a explicat că nu există ‘nicio obligaţie (…) de a se lua o decizie în mod definitiv asupra tuturor proiectelor legislative existente într-o perioadă legislativă’.

Autor: Cristian Gheorghe

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pe langa toti factorii biologici, politici, economici, psiho-sociali, parteneriali, stratetigi, globalisti, uniunea sexuala trebuie musai sa fie insufletita de o raza de spiritualitate si de dragoste, caci altfel va fi atras un Spirit/entitate “neastamparata” care va cauza mari disensiuni in familie, societate, intr-o lume-ntreaga, infinitul Univers.
    Pace, bucurie si iubire!
    Parintii nu “fac” prin urmare un copil, ci mai degraba, “atrag” Spiritul acestuia in uter. Corpul fizic este ulterior constituit pt a gazdui Spiritul unei fiinte minunate, preluand din indicatiile genetice care sunt continute in sperma si in ovul. Bine, din pdv biologic, sunt necesari anumiti factori pt a avea loc conceptia: sanatate, fertilitate, samanta potenta, perioada fertila a femeii. Pt ce se casatoresc oamenii? Pt a indeplini doar trei sarcini: sa inmulteasca neamul omenesc, sa se ajute reciproc si sa starpeasca patimile desfranarii? !!! Da’ sa convietuiasca in pace, frumusete, iubire, armonie ? !!! Toti Sfintii din Ceruri cu toti ingerii si intregul Cer se bucura cand…se naste un copil.