Analize și opinii

Generalul Dumitru Iliescu: ”Partenerul strategic și statul paralel”

“Sa plece rusii, sa vina americanii!” – erau propozitiile care isi sapasera locas adanc in gandurile a milioane de romani, eu numarandu-ma printre acestia! Pentru majoritatea dintre noi, rusii reprezentau forta de ocupatie, si niciun popor – indiferent cat de mare sau de mic era – nu putea sa accepte jugul strain.



Dorinta de libertate, de independenta, de respect, era atat de vie si de puternica in mintea romanilor incat pentru ei venirea americanilor reprezenta izbavirea, eliberarea si asigurarea acestor deziderate. De aceea romanii l-au tolerat si chiar l-au iubit pe Ceausescu o mare perioada de timp: pentru ca el era perceput ca garantul acestor simboluri.

A sosit revolutia, a plecat Ceausescu, au venit americanii, oricum rusii plecasera demult! Se vedea, in mod pregnant, pe fetele romanilor, bucuria de a-i avea pe americani alaturi, si de aceea au fost primiti cu bratele deschise. Nu a trecut insa mult timp, si partenerul nostru strategic, pe care poporul roman l-a primit cu atata caldura ca oaspete, a inceput sa-si puna in aplicare planul odios de cotropire a tarii.

Daca analizam actiunile americanilor in diverse zone ale lumii, observam cu usurinta faptul ca, acolo unde au mers, nu au exportat cu ei principiile democratice ci doar interesele lor! Pentru realizarea acestor interese au calcat in picioare totul, inclusiv drepturile si libertatile fundamentale ale oamenilor. Acolo unde s-au dus, reprezentantii Unchiului Sam au transformat zonele respective in zone de ocupatie, in colonii, subjugand popoarele si spoliindu-le avutia nationala. Asa s-a intamplat, si se intampla, si la noi.

Romania se afla sub ocupatie americana, nu numai economica, ci si militara! Americanii au preluat controlul asupra tuturor zonelor, de la cea politica la cea economica, la cea informationala, la cea juridica si, nu in ultimul rand, la cea militara! Pentru a controla totul, partenerul nostru strategic nu are nevoie de un Stat de drept in Romania, ci de un stat de drepti – si asa au proiectat si au infiintat Statul Paralel, al carui nucleu il reprezinta binomul SRI-DNA! Prima lor actiune semnificativa in tara noastra a fost aceea de a prelua controlul asupra serviciilor de informatii, pornind de la principiul ca cine are informatia, are si puterea. Din pacate, actiunea lor a avut succes, si au reusit sa preia controlul asupra celor mai importante structuri de aparare, ordine publica si siguranta nationala! Tinta lor prioritara a fost Serviciul Roman de Informatii, devenit tinta inca de la infiintare, dar actiunea majora de preluare a controlului asupra acestei structuri s-a declansat dupa anul 2005, cand conditiile au devenit prielnice, si a atins apogeul in 2009, odata cu preluarea controlului in integralitatea sa si cand se pun bazele binomului SRI-DNA, la initiativa CIA.

Americanii nu au nevoie de un stat democratic, ci de un instrument prin intermediul caruia sa controleze toate zonele amintite mai sus. Tot la initiativa CIA, oamenii politici, oamenii de afaceri, magistratii, militarii, specialistii din diverse domenii care erau incomozi si puteau afecta promovarea intereselor americane in tara noastra, au fost transformati in tinte ale binomului SRI-DNA, care le-a construit dosare si i-a incatusat, eliminandu-i din zona politica, de afaceri, de justitie si alte zone de interes. Asa au procedat americanii oriunde s-au instalat. Prin actiuni oculte au transferat puterea, de la cei care o detineau in mod legitim, catre structuri ilegale, pe care le puteau controla si prin intermediul carora exercitau aceasta putere in interesul lor! Cei care si-au tradat tara si poporul au fost permanent sustinuti, protejati si promovati de catre americani. Prin intermediul lor, americanii si-au pus in aplicare planul de cotropire a Romaniei, de control asupra bogatiilor si de spoliere a avutiei nationale. Pe aceeasi linie inscriindu-se si obligarea Romaniei sa plateasca milioane de dolari pentru o tehnica militara invechita, neoperationala, pe care ei o trimit la casare, fara a oferi la schimb absolut nimic, nici cel putin ridicarea vizelor! Aveau nevoie, in afara de cele mentionate anterior, si de pozitia geo-strategica a tarii noastre, din care sa poata domina zona.

Au pus la punct un plan pentru deteriorarea relatiilor Romaniei cu Federatia Rusa si taierea legaturilor traditionale cu aceasta, inclusiv in domeniul economic, cel cultural, dar si cel diplomatic, incercand sa aduca tara noastra in situatia in care prezenta americana pe teritoriul nostru sa fie indispensabila. In cadrul acestui demers, ca si in al celui economic, si-au adus alaturi si partenerii occidental, cu care au impartit tortul cel mare. Acum intelegeti de ce atunci cand se incerca sa se ia masuri care sa limiteze actiunile si efectele celor din statul paralel, reprezentantii lor, in special ambasadorii, interveneau imediat si stopau aceste masuri? De ce credeti ca au fost sustinuti permanent George Maior, Florian Coldea si alti camarazi ai lor din Statul Parallel, in pofida faptului ca erau foarte vizibile actiunile lor nelegale, abuzurile pe care le savarsau, incalcarea flagranta a drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor? Pentru ca ei au tradat Romania si au deservit interesele partenerului nostru strategic si ale celor din tarile occidentale. Asa a ajuns Romania sa fie vanduta pe nimic, asa a ajuns tot ce a construit in ani acest popor cu sudoare si cu eforturi uneori supraomenesti, sa intre in proprietatea unor parteneri de-ai nostri din NATO si din UE. A fost greu si pe timpul dominatiei sovietice, dar jaful la care am fost supusi acum, nu am fost supusi niciodata, nici macar pe timpul Imperiului Otoman! Oricum, pamantul, apele, padurile – pana sa intram sub influenta partenerului strategic – au fost doar ale romanilor. Dupa aceea si-au schimbat propietarul. Nu accept niciun fel de cotropire pentru ca, oricine ar face-o, tot cotropire este!

Din punctul meu de vedere, ocupatia americana este cea mai dura ocupatie la care a fost supus poporul roman, de la aparitia sa, si pana in prezent…!!!

Autor: Dumitru Iliescu

Sursa: Dumitru Iliescu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pana aici ne-a fost. Acum incotro o luam?! Si ce anume tehnologie ar trebui aplicata in materie de infrastructura in conditiile in care rezistenta solului a fost in mod grav afectata urmare a defrisarilor masive, abuzive, a exploatarilor, extractiilor, forarilor agresive…?! In concret, pe care anume TEREN, TERITORIU, PAMANT?! Investitii suspendate, aero-spatiale…subterane…galactice…

  • pe bune frate draga, deplangem starea grava a sistemelor: de sanatate, invatamant, cercetare, industrie, agricultura, cultura, sport, armata… sisteme paralele…da’, Proiectu’, PROIECTUL DE TARA pe ce (…) il implementam daca nu avem impamantare…PAMANT?! Planeta?! Problema a devenit …aerospatiala, cu solutionare din vazduh…a depasit granitele planetare. Sa auzim de bine, de EVENIMENT, cat mai urgent posibil. Cei doi lideri planetari, impreuna cu toti liderii abilitati, responsabili de situatia planetara in areal, cercetatori, lideri spirituali mondiali…sa procedeze la demararea Planului de salvare planetara, pornind de la rezultatul EXPERIMENTULUI derulat temporo-spatial, pe teritoriul tarii noastre, uniti in acelasi gand bun, pur, rafinat, elevat, inaltator. Doamne ajuta!

  • adevar bine zis ! dar din pacate orice adevar este estompat, este deturnat de strainii si cozile lor de topor din institutiile statului, din institutiile de presa : tv radio ziare, care formeaza o adevarata masinarie zi de zi, de propaganda prooccidentala si de subminare a Adevarului si de denigrare a poporului asuprit si umilit de straini !!!

  • Traversam un moment istoric, cosmic inedit: Aflarea Adevarului concomitent cu instaurarea unei ere noi, Era de aur, a pacii, circumstanta care ne determina, in cunostinta de cauza si in deplinatatea facultatilor mintale, sa procedam la repatrierea rezervei de aur. Sanctiunile pentru nerespectarea normelor sacre, universale se aplica in conformitate cu Legile Divine, Codex Galactis, cum doreste fiecare sa denumeasca NORMA UNIVERSALA. Triaj, carantina, recuperare, reabilitare, extinctie dupa caz. In infinitul Univers, nimic nu se pierde, totul se transforma, consemneaza, arhiveaza, in lumina cea adevarata, lumina din lumina. Un nou inceput.