Analize și opinii

Gelu Vișan: ”PSD urmează drumul PD-PD-L: DESFIINȚAREA. Sau cel puțin asta vrea Securitatea”

Scrisoarea lui Iohannis. Desființarea PSD



Această scrisoare este scrisă de Iohannis-Hellvig-Pahonțu! Iohannis și Securitatea nu vor doar guvernul lor, ci Desființarea PSD. Pentru a înțelege exact ce se întâmplă, trebuie să vedem două lucruri:

PSD este ultimul Partid care nu a fost distrus sau acaparat de Sistem. Organizarea Referendumului, dejucarea Loviturii de Stat, dar mai ales Legile din toamna asta, i-au scos din minți. Mai mult, Comisia de Anchetă a lui Pahonțu, Legea legată de Gazele de la Marea Neagră i-a înnebunit. Puțină lume a observat azi, că fără a i se reproșa nimic, lui Liviu Dragnea

I SE CERE DEMISIA DE LA PREȘIDINȚIA CAMEREI DEPUTAȚILOR(?!?!) DE CE?  NU EXPLICĂ NIMENI NIMIC!

Aici este de fapt cheia acestei Scrisori: Camera Deputaților trebuie să adopte legea Gazelor Românești, legile din Programul de Guvernare, Legile SRI și Serviciilor.

Securitatea, cuprinzându-l și pe Iohannis a ÎNNEBUNIT. Vrea sub orice motiv aruncarea în aer a PSD și DESFIINȚAREA LUI.

Am scris mai demult, bazându-mă pe informații, că planul Securității este ca PSD-ul în actuala formă să fie desființat și să fie preluat de Victor Ponta.  PSD urmează drumul PD-PD-L: DESFIINȚAREA Sau cel puțin asta vrea Securitatea.

In 2010, când am avertizat că aripa Blaga-Berceanu-Videanu vor să desființeze PD-L și să-l dizolve în PNL, știam de acest plan din 2007. Atunci, nimeni nu m-a crezut. Bineînțeles că au găsit și motive: Băsescu, Udrea, etc. Nici o legătură: Nu ei au fost cauza, ci pretextul. Așa cum nici Dragnea nu este cauza, ci un pretext inventat.

Lăsând la o parte informațiile pe care le am privind dosarele penale ale unora din semnatarii și susținători ai Loviturii de Partid, dar și ale prietenilor lor, dar și gradele pe care le au alții, știu, cu subiect și predicat că Planul este Desființarea PSD, la propriu.  Fraza cheie din scrisoare este următoarea:

…”PSD se află într-un război permanent, purtat pe prea multe fronturi, cu o parte importantă a societăţii româneşti: Preşedintele României, partidele politice din opoziţie, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civilă etc”

Din acest paragraf, înțelegem că PSD ” trebuie să nu mai poarte “război” cu unele “fronturi”

Hai să vedem care:

Președintele

Opoziția

SRI

SPP(?!?!?)

Ministerul Public( Lazăr)

DNA( Koveși)

Societatea Civilă-# Rezist.

Eu cred că această frază nu a fost scrisă de Firea, nici de Pandele, ci de echipa Iohannis-Helvigh-Pahonțu. Păi să vedem: Să nu te bați cu adversari politici? (uau! tare)  Adică să fraternizezi(?!?) Eventual să-l susții pe Iohannis la președenție? Continuăm: SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, prin conducerile lor sunt Statul Paralel!!!! A nu te mai bate cu Statul Paralel echivalează cu îngenunchere României, cu arestarea tuturor celor care mișcă sau au mișcat în ” front”  Și, ultima pe listă #Rezist(?!?!?) Adică să treci de partea lor(?!?!)

Așa cum am spus, această scrisoare este scrisă de Iohannis-Helvig-Pahonțu. Firea doar s-a predat.

Autor: Gelu Vișan

Sursa: Gelu Vișan

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Front comun vs fronturi opuse.
    Ideal: Front comun prin triere = CERNERE. Alta CALE ca tara sa fie unita, nu exista! Sa ne amintim de “Adio PD, Adio PD-L!” – TACTICI DIN GARAJ. Unde ne-au adus? Fix in locul de unde s-a plecat ca tehnica. Din pdv economic, politic, social, cultural, uman … in prapastie. Este dovedit stiintific faptul ca, pentru accederea la NIVELUL URMATOR DE EVOLUTIE se impune in mod imperios REGANDIREA PASILOR DE URMAT insotita de un SUFLU INOVATIV. La vremuri noi, energii noi, insufletite. Opinia mea,

  • Bai domnul pedagog ocupate de educatia copiilor daca ai vocatie ca in politica ai demonstrat ca esti un kkt. LATRII CONTINUU PE LA EMISIUNI TELEVIZATE MANCAND RAHAT DE TOT FELUL. NU AI NICI MAI ELEMENTAR BUN SIMT SAU VREUN PIC DE CARACTER. ESTI O NULITATE UMANA CE FACI FUM SI CEATA A TULBURA MINTEA CETATENILOR.