Analize și opinii

Fostul şef al SPP, generalul Dumitru Iliescu: ”Paraditorii de la București (Episodul 1)”

Reporterii, moderatorii, invitatii si comentatorii diverselor televiziuni, au sarit cu totii la gatul procurorilor paraditori de la DNA Ploiesti, de la Oradea si din alte parti, nu pentru ca nu meritau aceasta atentie, si bine au facut, paraditorii sunt vinovati de distrugerea de vieti omenesti, de intrarea cu bocancii in intimitatea oamenilor, de construirea de dosare cu probe inventate sau masluite, numai pentru a-i aresta pe cei incomozi au aruncat la lada cu gunoi toate principiile constitutionale, toate prevederile legale, toate drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, dar niciunul nu a pus punctul pe i, nu a scos in evidenta persoanele cele mai vinovate in toata aceasta mocirla numita Campul Tactic in Justitie.



Este o certitudine ca procurorii paraditori au savarsit infractiuni foarte grave pentru care trebuie sa raspunda penal, cu privarea de libertate, aplicandu-li-se pedeapsa cea mai mare, dar sunt persoane mult mai vinovate decat procurorii infractori si nimeni nu isi concentreaza atentia asupra acestora. Cine sunt aceste persoane? Ii cunoastem cu totii, dar evitam sa ii evidentiem in dezbaterile la care luam parte. De ce? Probabil de frica, sau probabil din cauza blocajului informational pe care l-au facut la aceste televiziuni.

Asa cum v-am spus intr-o postare anterioara ca dupa insistente, deloc putine, am acordat un interviu doamnei Andreea Cretulescu de la RTv, de fapt primul interviu televizat, pana atunci interventiile mele la diferite posturi de televiziune fiind doar telefonice, incalcand decizia de a nu merge in niciun studiou. De ce am facut-o? Nu am putut sa o refuz! Era un om de televiziune pe care il apreciam foarte mult, asa cum il apreciez si acum. Am realizat interviul. Doamna Cretulescu mi-a spus la final ca este foarte multumita cum a iesit interviul si ca ii va difuza in seara urmatoare. Nici nu avea cum sa nu fie multumita! Prezentasem, in cadrul interviului, foarte multe informatii, majoritatea in premiera, facusem referire la modul in care s-a construit Statul Paralel, cine au fost fondatorii acestuia, cine il conducea in acel moment, am vorbit despre existenta protocoalelor atat de mediatizate in ultima perioada, despre modul in care George Maior, Florian Coldea si alte persoane din SRI, se implicau in Justitie, cum se construiesc dosarele de catre ofiterii acestui serviciu, cum se masluiesc probele, cum adauga elemente atunci cand fac transcriptul, ca cei vizati sa poata fi acuzati desi victimele lor nu savarsisera nicio fapta penala, cum trimit procurorilor aceste dosare, facand inclusiv rechizitoriile, cum participa ca investigatori in anchetele penale, cum participa ilegal la perchezitiile domiciliare si nu numai, perchezitii pe care le si conduc precum si multe altele.

Ce credeti ca s-a intamplat? George Maior a aflat la putin timp despre continutul interviului, l-a anuntat o persoana, ofiter acoperit al SRI, care lucreaza si acum la RTv, chiar i-a trimis si o copie video a acestuia. Cred ca intuiti ce a facut Maior. L-a sunat pe Sebastian Ghita in Serbia si i-a cerut sa blocheze difuzarea interviului, ceea ce s-a si intamplat. In dimineata zilei urmatoare am fost informat despre demersul lui Maior si am apelat-o pe doamna Andreea Cretulescu. Nu stia despre decizia luata de sefii domniei sale si m-a asigurat ca interviul se va da in seara aceea. Ulterior am apelat-o din nou si i-am spus ca nu se va mai difuza. A ramas surprinsa de ceea ce ii relatam, iar dupa ce a primit si domnia sa decizia conducerii televiziunii, m-a sunat si si-a cerut scuze spunandu-mi ca este stupefiata de ceea ce se petrece, si ca activeaza de 28 de ani in televiziune, dar nu si-a imaginat niciodata ca i se va intampla asa ceva. De ce au blocat interviul? Foarte simplu! In el aduceam in atentia opiniei publice toate faptele ilegale, toate actiunile prin care puneau sub ghilotina viata si libertatea oamenilor. Asa au procedat cu toate televiziunile, informatiile despre ei razbind cu greu in emisiunile televizate. Sunt vinovati pentru actiunile lor procurorii paraditori, infractori, si trebuie trasi la raspundere, dar ei reprezinta doar executantii, acarul Paun. Cei care au gandit si realizat sistemul de tip mafiot prin care s-a pus in pericol viata si libertatea a numeroase persoane nevinovate sunt altii. Maior, Coldea, Ciocarlan si Dumbrava sunt fondatorii sistemului. Ideea nu a fost a lor ci a venit din partea partenerului nostru strategic, dar cozile noastre de topor, tradatorii Romaniei mentionati anterior au fost cei care au pus in practica aceasta idee bazandu-se pe sustinerea neconditionata a fostului Presedinte Traian Basescu. De ce avea nevoie partenerul nostru transatlantic de un asemenea sistem? Dorea sa controleze total aceasta zona geostrategica din toate punctele de vedere, dar primau interesele militare si cele economice. Aveau nevoie de o asemenea structura pentru a controla decizia politica si administrativa la toate nivelurile, demers prin care isi asigurau accesul neingradit la toate resursele noastre, la toate obiectivele noastre economice si la o piata lipsita de concurenta interna, prin preluarea afacerilor de la agentii economici romani si pentru a-si asigura o protectie eficienta pentru companiile lor.

Demersurilor partenerului de peste ocean s-au alaturat si ale partenerilor nostri europeni ale caror interese in Romania s-au impletit cu cele americane. Acum poate intelegeti de ce de fiecare data cand se dorea sa se ia masuri pentru a intra in normalitate, ambasadele lor sareau ca arse. Nu vroiau sa fie vaduvite de cel mai important instrument pe care il aveau la dispozitie. Asa cum cunoasteti deja, conducerea acestui sistem odios a fost preluata de actualul Presedinte, care s-a dovedit surd si orb la abuzurile abominabile ale sistemului. Cei care au pus la punct algoritmul construirii dosarelor penale, al acuzarii si condamnarii oamenilor nevinovati si cei care au dat dispozitiile necesare pentru ca aceste lucruri sa se produca, nu au fost altii decat cei ce s-au constituit in cel mai periculos grup infractional organizat, de tip mafiot, grup care i-a avut ca lideri pe Maior si Coldea, dar din care au facut si fac parte inca, locotenentii lor Ciocarlan, Dumbrava si Kovesi. Maior si Coldea stabileau tintele, de multe ori sugerate de cei din exterior, ei solicitau mandatele de interceptare, dispuneau subordonatilor sa construiasca probele, sa intocmeasca rechizitoriile, acestia erau cei care elaborau solicitarile pentru obtinerea aprobarilor pentru perchezitie si dirijau aceste solicitari spre judecatorii pe care ii aveau fidelizati, de multe ori procurorii limitandu-se doar la semnarea acestora. Perchizitiile erau facute impreuna cu angajatii SRI, de cele mai multe ori acestia conducand operatiunile. Dupa efectuarea actelor procedurale mentionate anterior, documentele si obiectele ridicate erau trimise la SRI pentru a le analiza si dispune. Dosarele astfel ticluite erau trimise la DNA si apoi urmarite in instanta, careia i se trimitea si solutia cu condamnarea persoanei vizate. Este normal sa raspunda penal procurorii infractori care au fost executanti, dar mai important este sa fie anchetati si trasi la raspundere cei care le-au dat dispozitii, sefii lor, cei care au condus aceste operatiuni ilegale de o gravitate deosebita. Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie sa preia si anchetarea capilor sistemului, daca vrea sa extirpe cangrena, stiindu-se ca “pestele de la cap se impute”! Nu se va reusi sa se aduca lucrurile in matca lor fireasca, daca nu se iau masurile legale pentru tragerea la raspundere a capilor mafiei din Campul Tactic numit Justitie.

Ce parere aveti domnule Presedinte Klaus Iohannis? Scuzati ca v-am intrebat! Sigur, dumneavoastra nu stiti si nu ati auzit, inca, despre aceste abuzuri si acesti infractori deosebit de periculosi…!!!! Sau ati auzit si va prefaceti ca nu….Cat despre lecturarea si intelegera acestei postari nici nu mai sper, cu siguranta nu reusiti sa le faceti in urmatorii cinci ani…!!!

Va urma!

Autor: Dumitru Iliescu

Sursa: Dumitru Iliescu Facebook

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu