Analize și opinii

Domnului președinte, Ghinion de România: ”Simt în glasul domniei voastre „mierea” urii viscerale împotriva Neamului meu!”

DOMNULUI PREȘEDINTE,  Ghinion de România, Vă scriu pentru că îmi sunteți dator. Și îmi sunteți dator, pentru că v-am votat! Și vă vorbesc în felul meu, tot pentru că v-am votat… Adică, pentru că m-ați păcălit! 



Sigur, v-am votat pentru că nu aveam alternativă…  „Pisicuțul” lui Băse era o propunere de doi lei pentru un post așa de mare și n-am avut de ales! Mai mult chiar, v-am crezut din stirpea Uriașului Carol-I- și a Marelui Ferdinand Întregitorul!

Să-mi ierte Dumnezeu gândirea de-atunci, să-mi ierte Dumnezeu speranțele neîmplinite…

Vă mai scriu și pentru că simt în glasul domniei voastre „mierea” urii viscerale împotriva Neamului meu!

Îi spun miere și nu venin, pentru că, așa cred (îmi fac și Cruce dacă vreți), dumneavoastră nu aveți cum să fiți plin de ură veninoasă (ce mai pleonasm) împotriva celor care v-au dat Țara pe mână, nu?

Vă scriu, să vă întreb, dacă n-ar trebui să vă duceți un pic și până la Dărmănești, să vedeți ce se întâmplă pe acolo?

Niște români, de etnie maghiară, niște primitivi dintre cei mai primitivi oameni ajunși pe meleagurile Daciei noastre străbune, acum vreo mie de ani, dintr-o ură la fel de „mieroasă” ca a domniei voastre s-au apucat să profaneze un Cimitir al eroilor români, căzuți la datorie(morți pentru România Mare), în Primul Război Mondial!

Au acoperit Crucile sfinților căzuți pentru Neamul românesc și pentru Românie Mare, cu pungi de gunoi…

Ce părere aveți?

Sunteți și președintele lor, nu?

N-ar trebui să le adresați câteva vorbe?

Dar domnii ce conduc azi Europa, n-ar trebui să știe că niște mărunți sălbatici, plini de nostalgia corturilor calmuce din care au dejugat pe teritoriul nostru se dedau la fapte ce compromit ființa umană, în general? Cum să fii atât de prost și să crezi că îți aperi etnia cu saci de gunoi așezați pe chipul Sfinților?

Cedeți că ar trebui să știe și Papa de la Roma, care tocmai vine pe la noi, despre astfel de comportamnente ale unor catolici din Oastea domniei sale?

Ce fel de credincioși catolici pot fi cei ce profanează mormintele unor eroi ai neamului, indiferent de Neam?

N-ar fi cazul, din poziția domniei voastre de șef al Statului, să le atrageți atenția, acestor călăreți ai pustiului, că pe aici, prin zona asta sfințită cu sângele străbunilor mei daci, și al Neamului românesc, nu au voie să se poarte în stilul sălbăticiei lor specifice?

Știu că sunteți în Campanie electorală și mai vreți un mandat de Președinte, dar n-ați vrea, așa, de dragul unora care mai gândesc așa cum gândesc și eu, să vă opriți trei secunde și să le spuneți ceva demn de un Președinte(dacă există această demnitate), acestor români de etnie maghiară, sălbatici?

Pământul țării noastre, domnule Președinte este mai sfânt decât orice altă formă de sfințenie cunoscută oamenilor, este Casa Noastră cea Mare în care, fiecare român și-a construit Casa lui cea mică…

Pe acest sfânt Pământ românesc unii și-au construit chiar 6 case, palate, imperii financiare…

Sub brazda caldă de sângele Eroilor morți în războaie, respiră demnitatea unui Neam, și ar fi cazul, cel puțin acum, când în văzul întregii Europe se întâmplă un astfel de sacrilegiu, să interveniți și să vă exprimați cu autoritatea pe care și eu v-am dat-o prin Votul meu…

Vă rog să interveniți!

George Rizescu,

Prim-vicepreședinte PNȚCD

Sursa: George Rizescu Facebook