Analize și opinii

Doamna care ne facea sa varsam o lacrima in reclama TV pentru Rosia Montana este cu totul alta in realitate

sanda-lunguBanuiesc ca mai tineti minte reclama de la TV, cea in care doamna de mai sus croseta sosete. Eh, banuiesc ca va dati seama ca “viata bate filmul”.

Priviti cu atentie mai jos:

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • O zdreanta care s-a vandut pe banii bogatasilor din occident…echivalent cu a face rotuarul la Gara de nord in Bucuresti…si inca asta era o meserie cnstita pe langa ce a facut ea…..o ZDREANTA!!!!!

  • Uite si reactia TIPIC corporatista.
    La cat de bine si atent este scrisa ne da incredere ca printre lacrimi si suspine doamna Sanda Lungu a scris acest text.
    Suntem siguri ca la banii bagati pana acum in promovare, Gold Corporation a lasat la voia intamplarii si acest aspect!
    Domnule Mihnea de ce am incheia discutia? Aceasta depesa aruncata in OnLine este inca un exemplu de manipulare folosit de Gold Corporation pentru sensibilizarea opiniei publice, de creare a unui realitati paralele.

  • Degeaba pomeneste pe Dumnezeu. Daca dansa se descurca si ii merge bine asta nu e neaparat de la Dumnezeu pe care il invoca. In fapt nici nu cred ca il cunoaste sau ca l-a cunoscut, fiindca daca l-ar fi cunoscut atuncea tinea la “mostenirea parintilor”, era o patrioata.

    “Suflete adultere! Nu stii ca prietenia cu strainii este vrajmasie cu Dumnezeu(Patria)?” Iacov 4:4

    “Dar Nabot a răspuns lui Ahab: „Să mă ferească Domnul să-ţi dau moştenirea părinţilor mei!” 1 Împăraţi 21:3

    Noi vrem pamant… Cu sange scump l-am aparat si cate ape l-au udat sunt numai lacrimi ce am varsat.
    George Cosbuc

  • e greu sa discerni … femeia asta e un om suparat – sigur, nu exploatam, conservam … de accord – dar, ce facem cu oamenii suparati?! pina la urma, “ei” sintem “noi” toti!

  • O EXPLOATARE ASA MARE SI LA SUPRAFATA AR DISTRUGE TOATA FAUNA SI SANATATEA NOASTRA CARE TRAIM IN APROPIEREA ROSIEI MONTANE,ACUM DACA FABRICILE AU FOST INCHISE HAI SA NE IMBOLNAVIM CU CEANURI SI POATE O SA FIE GUVERNANTII LINISTITI