Analize și opinii

DEZVĂLUIRILE LUJU AU AJUNS ÎN EUROPA

Portalul EUreporter.co a preluat ancheta Lumea Justitiei privind dosarul deschis de DIICOT in legatura cu finantarea ilegala a ONG-urilor sorosiste din Romania: „Aceste dezvaluiri pun protestele din Romania intr-o lumina diferita si ridica semne de intrebare la nivel international despre cei care au stat in spatele protestelor si despre adevarata agenda a manifestatiilor”.



Dezvaluirile Lumea Justitiei legate de ancheta DIICOT vizand finantarea ilegala a ONG-urilor sorosiste din Romania au ajuns in presa internationala. Articolul nostru a fost preluat de publicatia Eureporter.co, un site care s-a remarcat de-a lungul timpului prin semnalele de alarma pe care le-a tras asupra conditiilor inumane din penitenciarele romanesti, precum si asupra abuzurilor din instantele si parchetele noastre.

Sub titlul „Procurorii romani investigheaza finantarea prin criptovaluta a protestatarilor #rezist” (click aici pentru a citi), jurnalistul James Wilson de la EU Reporter reia lista entitatilor finantate de miliardarul american George Soros care in ultimii doi ani au intretinut propaganda impotriva guvernarii PSD-ALDE, propaganda ce a culminat cu tentativa de lovitura de stat de pe 10 august 2018.

Aceste dezvaluiri pun protestele din Romania intr-o lumina diferita si ridica semne de intrebare la nivel international despre cei care au stat in spatele protestelor si despre adevarata agenda a manifestatiilor”, comenteaza James Wilson.

Amintim ca joi, 15 noiembrie 2018, Lumea Justitiei a dezvaluit ca DIICOT investigheaza nu mai putin de 403 tranzactii in criptomonede, prin care in ultimii trei ani peste 14 milioane de dolari au intrat in Romania pentru a alimenta grupari #rezist si ONG-uri sustinatoare fervente ale DNA si USR, precum si ale politicienilor Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. Pistele conduc spre un „portofel virtual” de pe platforma online Blockchain, alimentat de Fundatia Stefan Batory din Polonia, sponsorizata in mod direct de Soros (click aici pentru a citi).

Autor: V.B.

Sursa: Luju

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Demascarea CANCERULUI GLOBALIST-COMUNISTO-MARXIST-LGBT-PROGRESIST. TUMORA MALEFICA PLANETARA. Dementa dementelor.
    Doamne ajuta la vindecarea civilizatiei umane!
    Ma-nclin cu recunostinta in fata profesionistilor, iubitori de adevar, principii, neam si tara. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

  • GEORGE SOROS este un SUROGAT utilizat de STRUCTURILE MAFIOTE post-comuniste(din politica, servicii, justitie,etc )pentru a debusola senilii, pupincuristii, tradatorii, (pulimea )fara orizont sau fara (pre)viziune.

  • E plina Romania de astfel de Iude, care fac coada la usa lui Soros, astfel incat acesta “sa-i remarce” si sa apeleze la serviciile lor, pt ca in schimbul tradarii lor(de neam si tara), sa-si primeasca apoi “cei 30 de arginti”!