Analize și opinii

Daniel Ghiţă: Să facem tot posibilul ca guvernul trădător Cioloș sa-si încheie mandatul!

Acest domn Cioloș nu e interesat deloc de bunăstarea poporului roman pe care îl reprezintă deoarece trebuie sa dea cât mai mulți bani la multinaționale si la cota de imigranți impusă de Șefii lui de la Bruxelles. O spune campionul mondial Daniel Ghiţă care s-a arătat revoltat de modul în care s-a opus premierul Cioloş la creşterile salariale din Educaţie şi Sănătate.

ghita-2xila108zb

„Se încăpățânează sa nu pună in practica aceasta lege doar pt ca e votată de PSD si ALDE la care atât Soros cât si Bruxellul au deja o fobie deoarece PSD-ul e singurul partid cu larga susținere in rândul maselor si ca urmare singurul care daca vrea ,dar numai dacă vrea, ceea ce din păcate in ultima vreme nu prea a arătat, poate sa mai facă ceva in interes național. Le e frica sa nu-i crească cota de încredere la un nivel absolut incontrolabil in viitorul Parlament. Un Parlament fragmentat, format din partide fragile este un Parlament mai ușor de manipulat.

Cred ca toți cei care mai iubesc țara si poporul roman si vor sa le fie mai bine măcar copiilor lor au datoria de a face tot posibilul ca acest guvern trădător Cioloș sa-si încheie mandatul. Din păcate singura soluție este un vot negativ impotriva PNL si USR la viitoarele alegeri”, a subliniat Ghiţă.

Acesta a mai spus că absortie de fonduri UE de 0,17% se traduce in trădare a intereselor poporului roman din partea unui guvern compus din funcționari veniți de la Bruxelles.

„Probabil ca Dna Merkel le-a dat ordin sa lase cât mai mulți bani la redistribuire pentru poporul german si apropos pana si Boc a avut absorbție de 7% pe an ca sa nu mai vorbim de Ponta care a avut 60%. Același Cioloș este cel care, in calitatea sa de premier si mare specialist in agricultura (fost Ministru al Agriculturii) nu a dat subvențiile agricultorilor si fermierilor romani nici pana in acest moment in condițiile in care in toate țările UE agricultura este puternic subvenționată. Agricultorii noștri sunt in pragul falimentului la fel ca mai toate firmele cu capital românesc”, a mai atras atenţia campionul mondial.

Sursa: Sokant.ro