Analize și opinii

Daniel Dragomir: “Sunt un pro-european convins, dar nu sunt sclavul unor birocrați de la Bruxelles pe care nu i-a ales nimeni să îmi dea lecții din pix!”

GRECO



Nu stiu cine e GRECO asta si nici nu ma intereseaza.

Ce stiu insa stiu asa:

1. In tara mea in care multinationalele si interesele straine mulg miliarde de euro in fiecare an pe spatele romanilor, GRECO nu vine sa imi spuna ce poate si ce nu poate legifera Parlamentul Romaniei ales de romani. Asta daca mai suntem o natiune suverana.

2. Eu nu l-am auzit nici pe GRECO, nici pe Juncker, nici pe Timmermans sa sara in sus cand drepturile si libertatile conationalilor mei au fost calcate in picioare de noua Securitate prin protocoale secrete, probe masluite, biletele la judecatori si interceptari in masa facute de mafia Coldea SRL si PFA Kovesi. Sa inteleg ca democratia are parfum la Bruxelles, dar duhneste la Bucuresti?

3. Ii vad cum castiga toate licitatiile prin Romania si cum au distrus,prin uneltele lor pe care acum le apara,firmele romanesti si le-au tavalit ca sa le cumpere pe doi lei! Nu vad firme romanesti sa castige licitatii la Berlin, Paris sau Amsterdam.

4. Sunt un pro-european convins, dar nu sunt sclavul unor birocrati de la Bruxelles pe care nu i-a ales nimeni si care stau pe zeci de mii de euro sa imi dea lectii din pix.

5. Nu accept sa imi spuna nimeni ca fac parte dintr-un neam de semi-oameni, sclavi in strainataturi, corupti, infractori, hoti si prosti. Neamul meu e demn, suveran si drept! Cu rabdarea stam uneori mai prost!

#curaj

#romania30

Autor: Daniel Dragomir

Sursa: Daniel Dragomir

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pai, indivizii astia din GRECO, care-i lustruiesc pantofii lui Soros pe cine ii pot trage de urechi prin rapoartele lor de tot rasul? Evident, doar pe Slugoii slugoilor? Si unde-i pot gasi pe astia?
    Evident, in fruntea Coloniei Romanica, unde totul e de vanzare!
    Vorba lui Sir Roger Scruton: “Uniunea Europeană este o insultă pentru democrație.”

  • Fara Constitutie proprie ORGANIZATIA UE a functionat ILEGAL. EXPRESIA MEGAINFRACTIONALITATII.
    Fara Constitutie, fara Constiinta, fara Suflet. Fara Credinta. Anticristica.

    Ne-a distrus. Distrus credinta, patriotismul, identitatea nationala, familia. Am ramas fara tara!!!!!!!!!

    In ce mai credem?
    Manifestam vreo urma fina vizibila la microscopul electronic fata de tara, locul in care am vazut pentru prima data lumina zilei?
    Ne cunoastem trecutul, stramosii, radacinile, istoria, cu bune, cu rele, cu realizari, inovatii, victorii, infrangeri, binecuvantari, blesteme?

    Familia. Traim sfanta si binecuvantata armonie in sanul familiei? Cat timp acordam familiei?

    In ce ne-am transformat?
    Ce-am devenit?
    De unde venim si incotro ne indreptam?

    Cine suntem?
    Identitatea, apartenenta, constiinta, rostul, talantul, calea, adevarul, viata…

  • UE = URSS
    Ma tem ca o sa aflam cat de curand despre faptul ca…printre noi, oamenii, au existat, de-a lungul vremurilor…altfel de rusi, altfel de americani, germani, francezi, arabi, unguri, spanioli, italieni, romani, evrei, englezi, etc….ALTFEL!