Analize și opinii

Daniel Dragomir: ”O victorie amară: protocoalele i-au distrus pe români!”

Astăzi, decizia Curții Constituționale a aruncat în aer noua Securitate și mizeria statului paralel creat prin “protocoalele secrete” de către Maior, Kovesi, Coldea și Dumbravă.



Este meritul unor oameni curajoși (politicieni, jurnaliști, funcționari ai statului și cetățeni obișnuiți) care au îndrăznit să scoată la iveală aceste “protocoale” și să lupte cu hidra noii Securități.

Îi putem număra pe degete. Sunt mândru că am fost unul dintre ei.

De asemenea, să nu uităm că un rol determinant l-a avut Comisia SRI condusă de Claudiu Manda. Parlamentarii din comisiile anterioare, care au închis ochii și au fost complici ai SRI în aceste abuzuri, trebuie trași la răspundere.

Dar, după această decizie, Coaliția la guvernare are o uriașă responsabilitate și trebuie să ia două măsuri guvernamentale (ori prin OUG ori Parlamentul trebuie chemat mâine la muncă):

1. Tragerea la răspundere penală a celor care au semnat aceste protocoale, a celor care au încălcat flagrant democrația, Constituția și drepturile fundamentale ale românilor, din 2009 până astăzi. Pentru că acești oameni au comis cea mai mare crimă: nu doar au distrus destinele a zeci de mii de români, au subminat democrația, au atentat la ființă statului român.

2. Repararea nedreptăților provocate de aceste acte ilegale și neconstituționale, repararea abuzurilor comise. O decizie a CCR nu îi aduce din morți pe cei ce au fost omorâți de aceste abuzuri, nu ne dă înapoi zilele de arest ilegal pe “protocoale”, nu readuce împreună familiile distruse. Este momentul în care actuala Coaliție trebuie să ia o decizie, luptă cu statul paralel și îi apară pe români sau continuă văicăreala televizată.

Decizia curajoasă a Curții Constituționale a readus democrația în România. Este datoria Coaliției de la guvenare să asigure respectarea democrației în țara noastră.

Lupta nu s-a încheiat!

Trăiască România liberă!

#curaj
#dreptateapanalacapat
#paraditoriilapuscarie

Autor: Daniel Dragomir

Sursa: România3.0

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • #cale
    #adevar
    #viata
    #panalacapat sa fie in scopul aflarii adevarului, corijarii starii de fapt, instaurarea ordinii de drept.
    Avand in vedere faptul ca sute de mii de firme romanesti au fost bagate fortat in insolventa urmare a masurilor instituite prin protocoalele mai sus mentionate cu consecinta atingerii grave in sensul diminuarii ponderii detinuta de capitalul romanesc, mai grav, a subminarii economiei nationale, pe fondul cauzei se impune in continuare, demascarea protocoalelor secrete incheiate cu: sectiile civile, de contencios administrativ si fiscal din cadrul Curtilor de Apel, firmele de lichidare judiciara, firme de evaluatori, consultanti, experti, birouri executori judecatoresti, baroul de avocati, biroul notarilor publici, oficiul de cadastru, carte funciara si geodezie, arhiva de garantii mobiliare, registrul comertului, anaf #etcetcetc in vederea #repatrierii bunurilor apartinand in fapt si in drept tarii. #Multumesc. #Doamneajuta!

  • si PROTOCOLUL SECRET privind REGISTRUL ACTIONARILOR TARII pentru a afla cine controleaza si decide soarta tarii.

  • …. hidra noii Securitati… hidra Securitatii a bantuit pana in prezent toata istoria planetara. Preluarea presedintiei Consiliului UE ne obliga la evidentierea adevarurilor istorice, operatiune fara de care nu putem merge mai departe… “rana din pieptu-mi nu ma lasa” (Penes. Penes Curcanul) si nu ma lasa nici “La Steaua care-a rasarit”, poezie pe care nu eu am scris-o, si nici Einstein-scris, citit AI nşt AI n…. AI, AI, AI, vb poetului, toate-s vechi si noi sunt toate-trecut-prezent-viitor, identitate de unitate de constiinta cosmica. Se dovedeste faptul ca plagiatul este o infractiune universala, boala grava care se impune a fi eradicata. Fara adevar nu exista cale, viata nici atat!

  • Si cu crucea Ta pazeste pe poporul Tau…
    Fara cruce, fara Hristos, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, lumina din lumina = esenta luminii, care lumina, desigur, vine din intunericul sfintit de lumina pura, lina, ziditoare, intoarsa ca sa straluceasca-n vesnicie, nimic nu e, fix NIMIC. Nimic si teoria Nimicului. Nimic + Nimic = Un Mare Nimic.

  • Cine suntem? Atributele de identificare?
    Revolutia identitara – revolutia zilelor noastre! Pactul ONU privind migratia nu face decat sa adanceasca si mai mult prapastia creata pe fondul confuziei globale, cu consecinta inducerii in starea de obnubilare permanenta. Politicile comunitare privind cadrul multi, mega, para, extra anual financiar, DOSARELE COMUNITARE, termeni precum “coeziunea”, “consensul”, nu-si au rostul in conditiile impuse si induse pas cu pas pe un taram “nisipos”, alunecos, contrafacut, hibrid. Niciodata! Nu mai tine! Nu ne mai suporta Pamantul, indura Cerul, rabda Dumnezeu, tolereaza comunitatea cosmica, galactica, universala. Nu ne mai suportam pe noi insine in atata confuzie in care unii se prefac ca au intentii serioase, promisiuni fundamentate, solutii decente, iar altii ca inteleg sa aleaga aceeasi BABILONIE.

  • Eminescu a fost asasinat. Pentru omagiul adus poetului, Doina si Ioan Aldea Teodorovici au sfarsit in conditii misterioase. Cinste jandarmilor care nu l-au uitat pe Eminescu. Ma-nclin!
    Dumnezeu intarzie dar nu doarme…

  • si Protocolul secret privind SISTEMUL ENERGETIC al tarii, cu trimitere la MAFIA din SISTEMUL ENERGETIC. Cu bazin hidrografic, hidrocentrale, ape radiante, termocentrale, centrala nucleara…. sa platim utilitatile, certificatele verzi la cele mai mari preturi de pe planeta… este STRIGATOR LA CER!

  • Dide, Galeata cu vopsea rosie si Presul de pe scarile MINISTERULUI ENERGIEI. Testul de impartialitate.
    A fi sau a nu fi PENIBIL…
    # Cu drag,

  • In cuprinsul RAPORTULUI intocmit de ONU privind protestul de la 10 august 2018 sa se tina cont si de atmosfera creata in timpul MANIFESTATIEI din ziua imediat urmatoare, 11 august 2018. Pasnica. N-au existat PROVOCATORI, n-au intervenit JANDARMII, in conformitate cu dispozitiile Normelor universal valabile: dupa Fapta si RasPlata, legea efectului de BumERang, legea atractiei universale, norma care reglementeaza EFECTELE corelativ CAUZELOR. Nu iese fum fara foc!