Analize și opinii

Daniel Dragomir: Black Cube

Statul paralel lucrează și își continuă presiunile.


În timpul zilei de mâine, sunt chemat la DIICOT pentru prelungirea controlului judiciar.

Am stat arestat în acest dosar trei luni și jumătate. Apoi arestat la domiciliu două luni și jumătate. Am control judiciar de nouă luni de zile. Ani din viață pierduți pentru suspiciunile și jocurile unora.

Între timp, deși perchezițiile electronice s-au încheiat din decembrie 2016, calculatoarele și tabletele, jocurile și desenele animate ale copiilor stau tot la DIICOT.

Încă din 10 martie 2017 am cerut audierea martorei Laura Codruța Kovesi care a declarat public, pe la toate televiziunile culoarului media, că știe cine a plătit milioane de euro la BlackCube.

Dacă știe, să iasă să spună…

Credeți că a fost audiată până acum? Nu. Are alergie la audieri.

Dar controlul meu judiciar este foarte important pentru țară. Singurul din dosar care are vreo măsură preventivă.

Stau de peste un an cu anatema acestui dosar de doi bani. Aștept clasare și scuze sau trimitere în judecată. Haideți să ne judecăm, public, să vadă toată lumea mizeria din acest dosar.

Voi lupta în continuare pentru ca cetățenii României să nu mai fie obiecte ale căror libertăți să fie încălcate așa ușor, pe suspiciuni și ordine.

Voi lupta ca cetățenii României să devină oameni liberi, neîngrădiți în drepturile lor.

Am speranța că împreună vom reuși.

Autor: Daniel Dragomir

Sursa: Daniel Dragomir Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Milioane de euro…

    Milioane de suflete distruse…

    Ce stie Codruta…
    Kovesi / Klemm / Klaus…3K… SUPER Putere / ULTRA Control / MEGA Sustinere pe AXA UE / NATO – parte integranta a AGENDEI GLOBALE, NOM.
    KAPCANA!
    # KAPCANA

    Codruta = DNA = DIVIZIA DE ELITA CONSOLIDATA FORMATA DIN PROCURORI SPECIALIZATI IN LUPTA DE ELIMINARE A ADVERSARULUI POLITIC PE FONDUL UNUI CONTEXT GLOBAL HIBRID PRIVIND PRELUAREA RESURSELOR SI COMPANIILOR DE INTERES NATIONAL STRATEGIC, DESUVERANIZAREA, STIRBIREA IDENTITATII FIINTEI UMANE, NATIONALE, DISOLUTIA…

    Faptele sunt consumate. Ce putem face de ACUM pentru viitor, cu discernamant, profesionalism, constiinta curata, mainile nepatate…

    De notorietate faptul ca de-a lungul timpului s-au distrus dovezi istorice, pana si Biblia a fost “prelucrata” timp de 1000 de ani in folosul celor considerati “alesi”, sionistii de serviciu, cei mai mari falsificatori ai istoriei.

    Si da, Speranta este nemuritoare!
    Si Adevarul ne va elibera!
    Of, Doamneeee…

  • Normal ca niste ‘jeguri’ de oameni au distrus deja viitorul pentru tineret. De asta am si plecat o gramada din tara si ceilalti care au ramas inca dorm in papuci. Avem nevoie de o revolta sa curga sange. Altfel nu se poate !