Analize și opinii

Dan Puric: ”Tinerii sunt manipulați. Nu-și dau seama că militează pentru distrugerea țării”

Îndrăgitul artist Dan Puric a vorbit românilor, dorind să lămurească „strategia perfidă” pusă în aplicare împotriva ființei naționale, care se află în pericol „mai mult ca niciodată”.



Puric a evidențiat necesitatea de a nu ne lepăda de însușirea noastră de creștin și de român, care ne definește și ne dă identitate, în ciuda presiunilor care se fac asupra acestui popor și a trădării lui din interior, potrivit Active News.

„Lumea este disperată pentru că au ales prin vot un partid politic care trebuie să guverneze. S-a constatat că o mare parte este corupt. Țara asta este coruptă de zeci de ani. Cei care luptă împotriva corupției, ce program politic au? În spatele acestui iz revoluționar, ce se ascunde? Cei care sunt corupți, cel puțin nu se ating de Biserică, nu se ating de structura normală a acestui popor.

Tineretul de la noi, care a fost confiscat, militează pentru ceva, fără să își dea seama că militează pentru distrugerea țării. În față le sunt date niște momeli. A apărut și profesiunea de protestatar, au apărut scenariști, teatrul s-a mutat în stradă.

S-a conficat societatea civilă, s-a confiscat revolta, cea care era cel mai curat lucru al unui om, fiind condusă pe programe venite din afară. În spatele acestor tineri, cei care vor să pună ceva în loc pun distrugerea familiei, distrugerea Bisericii și acapararea totală a statului românesc.

Este clar că noi suntem o colonie. Ei vor acum să distrugă structura.”, a mai spus maestrul.

Sursa: Flux.md

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Pai, exact asta si-au dorit Papusarii Externi ce controleaza Colonia in care traim: “Romania tinerilor saraci cu duhul, dar bine facuti!”, iar tinerii de astazi, pt care Facebook-ul tine loc de informare, istorie, cultura, religie, traditii, se pare ca le-au indeplinit dorinta.
    Asa ca dictonul: “Cum ii cresti, asa ii ai” , ar trebui sa le dea astazi de gandit multor parinti romani.