Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Un cuib de mincinoşi şi ticăloşi îşi zic pompos „ţări partenere”, dar nu fac altceva decât să-şi urmărească propriul interes!”

Ambasada Suediei a retras pe şest filmul în care-o pupa în cur, cu băloşenie, pe zeiţa Koveşi. Ca de fiecare dată în istorie, occidentalii, în loc să se confrunte şi să-şi asume propriile imbecilităţi, le trec sub tăcere. Asta arată limpede laşitatea care le ghidează întregul comportament. Sunt tare curios, ce va face măreaţa ambasadă dacă, ipotetic vorbind, se va constata că Bursuc e distribuitor droguri? E simplu, va şterge poza cu tot cu comentariile-i inepte şi va pretinde că nimic nu s-a întâmplat.



Recent, Ambasada Germaniei a publicat pe pagina de facebook o minciună cât Poarta Brandenburg, anume că abuzul în serviciu este reglementat în codul penal german. O minciună atât de mare nici că putea avea picioare mai scurte, fapt pentru care Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a amendat-o rapid, dându-le peste bot propagandiştilor din Ambasadă. Trebuie totuşi să fii deosebit de prost astfel încât să ieşi cu gogonata la vedere în condiţiile în care nu ai de-a face cu analfabeţi.

Şi, pentru că tot veni vorba de minciuni, nu pot să uit cum zdreanţa aia de la Ambasada Olandei, după ce a fost descoperită că îşi făcea Revelionul cu Nelu Iordache, a transmis via ambasadă un comunicat de presă conform căruia Neluţu stăteaa fix întâmplător la aceeaşi masă cu ea.

Francezii şi englezii, au făcut şi ei acelaşi sluj în faţa zeiţei anticorupţie de la noi. Francezii au îmbuibat-o cu medalii şi cu filme propagandistice(pe franco-germanul Arte), iar englezii au susţinut prin intermediul ambasadorului-biluţă orice acţiune a DNA, indiferent cât de ilegală sau abuzivă ar fi fost ea.

Despre jegurile de la Ambasada SUA nici nu mai merită să discutăm. Nu de alta, dar expunând prea multa prostie şi dobitocenie care-i caracterizează risc să provoc crize profunde de greaţă celor ce citesc acest articol.

Totuşi, ce-avem noi aici? Un cuib de mincinoşi şi ticăloşi care-şi zic pompos „ţări partenere” şi care nu fac altceva decât să-şi urmărească propriul interes. Culmea e că sunt suficient de proşti pentru a lucra descoperiţi. Acţiunile lor sunt atât de oligofrene încât până şi-un copil zăreşte iţele adevăratelor interese care-i mână în luptă.

Acestea fiind spuse, mă întreb cu stupoare şi îngrijorare: ce fac autorităţile noastre? De ce n-avem ambasadori trimişi acasă? De ce trebuie să suportăm atâtea umilinţe din partea unor ticăloşi care nu se remarcă decât prin prostie? Şi-a pus cineva serios această problemă? Nu de alta, dar e de-a dreptul sufocantă situaţia!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • OMV de Austria, de Rusia, de Germania, de X Y X – reprezentanti ai Inaltelor Porti – Tari Civilizate, detine 51% DIN PACHETUL MAJORITAR DE ACTIUNI, cf datelor statistice oficiale, inregistrate lA anaf, Registrul Actionarilor, si OLANDA face ce vrea cu PORTUL CONSTANTA, fara sa detina macar 50% din pachetul de actiuni, circumstanta care ridica intrebarea, retorica, desigur: cine decide asupra PORTULUI CONSTANTA din pdv economic, geopolitic, strategic… national, suveran, independent, unitar si indivizil … inca un motiv luat in pronuntarea DECIZIEI CCR privind respingerea proiectului ref la FSDI – folosit din pdv POLITIC in campania electorala pt obtinut VOTURI de la “necunoscatori”, creduli, naivi ca subsemnata, cu mentiunea expresa ca suntem la doi ani distanata de data alegerilor din dec. 2016, si nu s-au pus bazele din pdv ECONOMIC LA TEMELIA RENASTERII TARII DIN PROPRIA CENUSA.

    POLITIC vs ECONOMIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    “CORECTITUDINE” POLITICA vs SUMBINAREA ECONOMICA = TRADARE si INALTA TRADARE, fara suparare… Cu amaraciune, tristete, durere cat incape!

  • CRESTEREA ECONOMICA REALA, OBIECTIVA, PRAGMATICA se reflecta in SUSTENABILITATEA UNUI BUGET PROPRIU, REAL, OBIECTIV, a unui FOND NATIONAL … de unde se fac INVESTITII ADEVARATE, NATIONALE – adica pe teritoriul actual, acorda SALARII/PENSII/ ADEVARATE …, finanteaza programe de cercetare, ET C.

    1. Introducerea VOTULUI OBLIGATORIU, masura care stopeaza anarhia, haosul generat de nemultumiti – miscarile #, “anti”, ultra, mega, para, extra diversioniste. Cand sunt doi jurista exista trei pareri, daramite cu atatia parerologi – protestatari, mitingisti, # = isti. Sa primeasca banii de la finantatoru’ de serviciu si … sa voteaza cu cine considera de cuviinta, in virtutea a ceea ce reprezinta “alegeri libere” in Cartea Sfanta – Constiinta.

    2. In cond in care in termen de (…) stabilit expres, programul de guvernare prezentat in campania electorala NU se indeplineste, CCR DECIDE potrivit jurisprudentei in materie, ex. FONDUL SUVERAN (pt neindeplinirea economica a proiectului privind FSDI NATIOANALE, Liviu Dragnea este degravat de sarcini nationale, liber sa-si ia iubita ca sa-si traiasca minunata poveste de iubire in Brazilia). Lasa-ne-n durerea noastra!

  • Gina, Olanda nu face de capul ei ce vrea cu Portul Constața, ci cu acordul Guvernului, care chiar zilele astea îi dă dreptul să gestioneze fără a avea majoritatea capitalului social. Repet: Guvernul îi dă acest drept. Să întreb ce partid, ce coaliție reprezintă acest Guvern?

  • In PROGRAMUL DE GUVERNARE fluturat in CAMPANIA ELECTORALA, s-a mentionat EXPRES ca OLANDA, minunata tara a lalelelor, v-a GESTIONA PORTUL CONSTANTA (in cond. in care nu detine pachetul majoritar de actiuni precum OMV?!)???????????????????????????????????????

    A fost consultat poporul cu privire la privatizarea OMV, CEDAREA PERLEI ECONOMIEI NATIONALE????????????????????????????

    S-au facut DEZBATERI PUBLICE in tema????????????????????????????????

    In concluzii: poporul a votat niste impostori, care impostori, una au promis in campanie, si alta au facut la guvernare.

    CCR ce spune?!