C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Dan Diaconu: ”Ţara asta a avut şi are putere! Treziţi-vă, e ţara voastră, nu a lor!”

E 1 Decembrie. Mai avem puţin şi facem 100 de ani de când suntem împreună.Atunci aveam o ţară şi multe speranţe. Acum încă avem o ţară, dar, din păcate, nu ştim pentru cât timp. Basarabia şi Bucovina sunt sub ocupaţie străină, iar celor din capul statului nu le pasă de asta. Nu le pasă pentru că, la rândul lor, şi ei sunt nişte agenţi ai ocupantului de facto al României.

Pământul ţării a fost cumpărat mişeleşte, metru cu metru, sau retrocedat prin acte aberante. Subsolul ţării aparţine unor mafioţi care l-au luat prin traficul de influenţă al altor mafioţi. Nu mai poţi respira în ţara asta de-atâta trădare şi ticăloşie.

Mai avem puţin până sărbătorim 100 de ani de România şi aproape că a-ţi iubi ţara a devenit o infracţiune. Nu mai ai voie să fii naţionalist! Nu mai ai voie să spui că interesul ţării, al românului, trebuie să fie prioritar pentru orice oficial al acestei ţări. Sunt 100 de ani de când ne-am regăsit împreună şi iată că acum ţara e plină de lipitori, de viermi, de trădători.

Nu uitaţi un lucru: sunt mormane de morţi sub pământ, eroi care au murit tragic, care-au luptat până la ultima suflare pentru ca noi să fim împreună. Eroi care au demonstrat că pentru noi nimic nu e imposibil. La Mărăşeşti, o mână de ţărani au luptat în izmene şi n-au lăsat să treacă una dintre cele mai moderne armate ale lumii de-atunci. Ţara asta a avut şi are resurse. Ţara asta a avut şi are putere! Trebuie doar s-o conştientizăm şi să ne trezim odată! E ţara noastră, poate c-a sosit momentul să o stăpânim noi, nu alţii prin intermediul cozilor de popor.

E 1 Decembrie. Mai avem doar un an până când vom sărbători Centenarul! Treziţi-vă, e ţara voastră, nu a lor!

La mulţi ani, România!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Related Posts

3 Responses “Dan Diaconu: ”Ţara asta a avut şi are putere! Treziţi-vă, e ţara voastră, nu a lor!””

 1. Gheorghe si Ion asupriti de straini says:

  LA MULTI ANI DE ZIUA NOASTRA, POPOR ASUPRIT SI UMILIT DE STRAINI !

  https://www.google.ro/url?q=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DZ92UPou4pJ4&sa=U&ved=0ahUKEwjj7Yq-l-jXAhWNGuwKHWJ-A4gQtwIIDjAB&usg=AOvVaw3WHuISlonqTx2Le4-Ycuqv

  “Urare”
  De Anton Pann:

  Sa fie de bine la mic si la mare
  la toti cati se afla la asta adunare.
  Uram sanatate la toti totdeauna
  dragoste intreaga si inima buna (bis)
  Cine ce doreste sa il daruiasca
  far’de-ntarziere pronia cereasca.
  Multi ani sa traiasca toti cati sunt in casa
  si se ospateaza la aceasta masa;
  Multi ani sa traiasca toti cati sunt in casa
  Multi ani sa traiasca.

 2. Stirbu Costin says:

  La multi ani, Romania!

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss