Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Să aveți un Crăciun ca un nou început fericit!”

De Crăciun vă doresc să aveți puterea de a nu vă lăsa niciodată înfrânți, tăria de nu vă pierde speranța și bucuria de a vedea împlinindu-se tot ceea ce v-ați propus.



Azi, mai mult ca oricând, nu trebuie să uitați că, dincolo de mizeria lumii, întotdeauna triumfă acea puritate și bunătate pe care-o avem în noi și pe care nu ne-o poate lua nimeni niciodată. Facem parte toți din acea majoritate care aparent e mereu învinsă. Însă nu trebuie să ne lăsăm copleșiți de aparențe întrucât marea victorie e întotdeauna a noastră. Treceți peste zumzetul fals care vă distrage atenția, depășiți artificialul care vă este impus și reintrați pe drumul propriei esențe, cel pentru care ați fost creați și singurul care vă poate arăta sensul pentru care vă aflați pe această lume.

E Crăciunul, e un timp al începutului, al speranței și al bucuriei. E timpul care ne regăsește împreună, bucurându-ne sub brad. Regăsiți-vă pe voi înșivă și regăsiți-i pe ceilalți, bucurându-vă de momentele pe care le petrecem pe această lume și, mai ales, de tâlcul lor.

La mulți ani, dragi prieteni! Să aveți un Crăciun ca un nou început fericit!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu