Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Postările Gretei Thunberg sunt scrise de tatăl ei, Svante Thunberg, și de un indian – Adarsh Prathap – care e delegat la ONU al Climate Change!”

Hai că s-a făcut rahatul praf! O eroare a facebook a dezvăluit că postările Gretei Thunberg sunt scrise de tatăl ei, Svante Thunberg, și de un indian – Adarsh Prathap – care e delegat la ONU al Climate Change. Fătuca e responsabilă doar pentru isteriile publice, de restul ocupându-se „ăi bătrâni” împreună cu sponsorii care-i păpușează.



Și uite-așa, încă odată se dovedește că toată „ecologia lu’ Pește” e doar o mare minciună umflată cu pompa, menită a servi intereselor corporatiste. Dacă n-ar fi așa, ar trebui s-o văd pe Greta tăvălindu-se pe la Coca Cola și Pepsi pentru a protesta împotriva utilizării plasticului.

Chiar așa, de ce nu se interzice utilizarea ambalajelor de plastic? Sunt tare curios cum ar mai căra populimea sticlele de cola de 2 kile. De ce nu se interzice vânzarea preambalată a alimentelor de bază gen lapte, zahăr, sare, mălai, făină s.a.m.d.? De ce nu se iau măsuri simple care să termine cu adevărat isteria ambalajelor?

Știți singuri răspunsul! S-ar duce naiba toate afacerile făcute pe spatele prostiei omenești și umflate cu pompa. S-ar alege praful de supermarketuri și comerțul ar reveni la statutul pe care l-a avut întotdeauna.

Hai Greto, hai Svantule, hai Ardashule, vă e frică de adevăr, ticăloși mici? Păi dacă s-ar face ecologizare pe bune s-ar duce dracu’ fondurile pe spatele cărora parazitați voi!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cit de idiot sa fi sa scri un astfel de articol ?
    Ce conteaza cine a scris articolul ? daca la scris ….”indianul” inseamna ca subiectul este mai putin sau de loc adevarat ? Cum poti sa ai atit de mult rahat in creier ? articolul putea fi scris si de Papa Francisc, sau de Lady Gaga, asta este important ? daca declaratiile de presa ale lui Johannis sunt scrise de Ofiterul de presa a Cotroceniului, inseamna ca nu sunt de luat in seama ?
    Doamne DUMNEZEULE, ai mila….

  • Bai Babar-Diss…
    Inseamna ca bleaga sugestionata nu are nici o treaba cu realitatea – atat cea evidenta cat si cea “spurcata” – interpretarea pagana in sprijinul zeitei Gaia.
    Toata polologhia minorei suferinde este programata sa inflameze dereglatiiminelials care sint indoctrinati cu sinuciderea omenirii pentru salvarea zeitei.
    Cand intorci spatele lui Dumnezeu se instaleaza boala mentala numita schizofrenie.
    Sustinatiruu schizofrenicei Greta sint si ei suferinzi, schizofrenici si nu se poate discuta nrmal cu voi fiindca va raportati la fantezii, la spatiul imaginar rupt de realitate.