Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Nu e nicio deosebire între voi și bolșevici, până și denumirile voastre, cele de comisar, sunt luate tot după defuncta URSS!”

Koveși vs SIIJ e primul caz din istoria Dreptului în care acuzatului i se permite să vină la proces atât cu avocatul apărării, cât și cu procurorul propriu. E strigător la cer ceea ce se întâmplă! ICCJ e o covergă juridică. La ce să te-aștepți de la o instituție a cărei șefă se plânge de existența drepturilor omului?



Judecătoarea „pă sistem” care-a scăpat-o absolut ilegal pe Koveși ar trebui să înfunde pușcăria pentru nemernicia făcută. Desigur, nu va păți nimic, cum nimic nu va păți nici Koveși.

Azi am o zi crâncenă, îmi vine să urlu văzând câtă ticăloșie e în lumea asta. Lăbarii de la Bruxelles, cei care urlau ca istericii atunci când oamenii normali de-aici doar deplângeau abuzurile marca DNA, acum au cerut cu subiect și predicat încetarea investigării. Păi cine sunteți voi, băi, rataților? Conform cărui principiu, imbecililor, vă permiteți să vă atingeți de o investigație în derulare? Conform cărui algoritm, boilor, decideți voi cine-i corupt și cine nu?

Se vede de la o poștă că sunteți niște staliniști împuțiți. Până și denumirile voastre, cele de comisar, sunt luate tot după defuncta URSS. Nu e nicio deosebire între voi și bolșevici. Faptul că sunt suficienți proști între noi care să nu se fi prins de realitate, reprezintă tragedia noastră. Din păcate, de suferit vom suferi toți: atât noi, cei conștienți și disperați, care vedem cum se reclădește stalinismul macabru, cât și inconștienții care aplaudă prostește. Pe toți ne va lovi furia acestui sistem inuman fără pic de fundament, acest al doilea experiment de sovietizare, de data aceasta, a Europei.

Poate că nu e târziu să ne gândim la un RO-exit. Ar fi singura șansă pe care-am avea-o. Știu, noi, cei conștienți, suntem o cvasi-minoritate. Dar totuși, voi cei care azi spuneți că ceea ce v-am spus e o prostie, notați-vă undeva că, la un moment dat, un nebun v-a dat această alternativă. Și că atunci când v-a spus-o nu era târziu, și că v-ați trezit deja mult prea târziu. Și că, în ciuda faptului că jugul vă apasă insuportabil, nu prea mai aveți nimic de făcut. Acum ar trebui fugit de UE ca de dracu. Acum, nu mai târziu! Să vă amintiți de asta.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Mai degrabă putem spune fără să greșim că și globalismul provine din aceeași sursă cu comunismul și alte „ideologii” care au adus numai nenorociri. De asta le vine greu să renunțe la termenul „comisar”, sânt și stereotipi pt. că le-a mers și le…merge.