Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Moartea din farfurie”

Erbicidele Monsanto (parte a Bayer) Roundup si Ranger Pro au fost dovedite oficial ca fiind cancerigene. Un tribunal San Francisco a acordat o despăgubire de 289 milioane de dolari unui fost grădinar, bolnav de cancer în stadiu terminal după ce o viaţă întreagă a utilizat erbicidele incriminate. Suplimentar, tribunalul a constatat co Monsanto a acţionat cu rea credinţă, ignorând semnalele de alarmă venite dinspre lumea ştiinţifică.



Acesta este doar începutul întrucât mai sunt câteva mii de procese pe rol doar în SUA. Culpa Monsanto e cât se poate de clară întrucât glifosatul este introdus în lista agenţilor cancerigeni încâ din 2015. Iar el a continuat să fie folosit la scară largă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Desigur, veştile proaste nu se opresc aici. Round Up se foloseşte la scară largă în România. Dacă vă întrebaţi de unde ni se trage, daţi un ochi spre marele „patriot naţionale” Dacian Cioloş care, în perioada în care a condus Ministerul Agriculturii, a semnat aderarea României la Codex Alimentarius. Mai mult, acelaşi individ a deschis larg porţile Monsanto, transformând România într-un vârf de lance al experimentelor la scară largă pe populaţie.

Actualul scandal e doar începutul. Răul făcut de regimul băsescu-boc e în stadiu încă incipient. Un lucru aproape uitat este că, începând cu anul 2009, România foloseşte Initium pentru culturile de roşii, viţă de vie, cartofi, castraveţi şi ceapă, un produs oferit de o altă firmă nemţească – BASF. Prin semnătura criminală a guvernului boc, România a devenit vârf de lance al experimentelor la scară largă cu acest produs. Iar consecinţele nu întârzie să apară.

Nu vă trebuie mari date ca să înţelegeţi ce se întâmplă. Acum, faţă de perioada comunistă, incidenţa cancerului este de aproape cinci ori mai mare. Cifra este de-a dreptul alarmantă în condiţiile în care o mare parte din populaţie a emigrat, ceea ce înseamnă că, raportat ca procent din populaţie, lucrurile stau mult mai crâncen.

Moartea din farfurie e o realitate, iar complicitatea celor aflaţi la butoane e cealaltă parte a problemei extrem de puţin dezbătute. România e raiul tuturor „Ali Chimicilor” planetei. Nimeni nu controlează ce anume substanţe foloseşte un fermier şi nici cât. Aşa se face că, îmbătaţi de mirajul profiturilor, fermierii noştri ajung să ucidă mai mult chiar decât au proiectat criminalii din fruntea ţării.

Ceea ce reuşim să vedem acum e strict vârful aisbergului. Cu siguranţă că, la fel ca şi în cazul falsificării emisiilor de către Volkswagen, Germania va forţa punerea batistei pe ţambal şi-n privinţa substanţelor criminale cu care concernele sale chimice ucid oamenii. Fără doar şi poate, actualul mod criminal de otrăvire a oamenilor va continua, iar decizia dată de acel tribunal din San Francisco se va dovedi doar un accident.

Singurul lucru care vă rămâne de făcut este să vă asiguraţi singuri sursele de aprovizionare. Nu picaţi în mirajul alimentelor „accesibile” din supermarket pentru că, pe termen lung, vă vor costa enorm. Aprovizionaţi-vă strict din sursele pe care le puteţi controla. Altfel sunteţi la mâna ticăloşilor.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Sa nu va mirati, cand marile corporatii si Big Pharma(multi dintre ei finantati de Oculta Mondiala) ne vor pune in alimente si medicamente, cianura de potasiu, pt care nu vor pati nimic sau in cel mai bun caz, vor primi o amenda simbolica, caci deh, consumatorii astia se inmultesc cam repede, asa ca pt multi dintre noi este necesara, in opinia lor, trecerea in Lumea Cealalta, caci ce sa vezi, resursele Pamantului sunt limitate. De aceea, in viitorul foarte apropiat, cei care ne dorim sa traim mai mult, va trebui sa mergem la tara sau la manastiri ca sa ne procuram apa, alimente si leacuri inca sanatoase.